Televizor Smart LED Sony 42W706 – caracteristici si pareri !

Daca va incanta televizoarele din seria W706 si doriti un model cu o diagonala mai mare, puteti opta pentru modelul Sony Full HD 42W706. Acesta dispune de o diagonala de 107 centimetri, disponibila in culoarea argintie. Cu toate ca nu beneficiaza de tehnologia 3D de conversie, acest televizor inteligent lansat anul acesta se remarca printr-un design placut.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca tehnologia LED se evidentiaza printr-o lunga durata de viata, motiv pentru care si acest televizor de la Sony dispune de toate avantajele iluminarii LED. Pentru o calitate inalta a imaginii, dispune de caracteristici speciale, precum Advanced Contrast, Deep Colour, Intelligent Picture sau Tehnologie Live Colour.

Sunetul este redat cu o claritate crescuta, iar calitatea acestuia este asigurata de functiile Dolby Digital Plus sau Dolby Pulse si de difuzoarele de 8 W fiecare.  Tunerul digital este DVD-T/T2/C/S/S2, care se intampla sa fie si cel mai bun de pe piata.

Televizor Smart LED Sony, 107cm, Full HD, 42W705

Daca sunteti mari iubitori de fotbal si doriti sa traiti o experienta asemanatoare celei de pe stadion din confortul propriei locuinte, atunci puteti selecta Modul Fotbal. Aceasta regleaza automat setarile de sunet pentru a crea o atmosfera cat mai interesanta.

Datorita faptului ca dispune de player multimedia integrat, pentru a putea urmari continutul preferat de pe un stick, se poate conecta stick-ul USB la televizor, fara sa aveti nevoie de un echipament intermediar. Ce mai puteti indragi la acest televizor? Faptul ca dispune de Wi-Fi integrat, dar si conectivitatea crescuta. Asadar, este echipat cu 4 porturi HDMI, 1 intrare Scart, 1 intrare component, 2 intrari USB 2.0, 1 intrare video composite si 1 iesire audio digitala optica.

Dimensiunile televizorului Sony Full HD 42W706 fara stand sunt 958 x 563 x 64 mm, iar cu stand sunt 958 x 600 x 170 mm. In plus, puterea consumata este de 50 W si cantareste 11.7 kilograme. Printre avantajele oferite de acest model LED de la Sony se afla rata de refresh de 200 Hz, cele patru porturi HDMI, browser-ul bun, aplicatiile utile pentru accesarea continutului media sau pentru socializare, precum All Share sau Skype Direct, cat si magazinul de aplicatii si magazinul online de clipuri video.

In mod cert, este un televizor dedicat persoanelor care doresc sa se bucure de o calitate inalta a imaginii, o diagonala mare si sunt dispusi sa investeasca o suma mai mare de bani pentru achizitionarea acestuia.

  • Smart TV: Smart TV
  • Gama: 2014
  • Sistem audio: Down Firing
  • Diagonala ecran (cm): 107
  • Rezolutie: 1920 x 1080
  • Aspect imagine: 16:9

One thought on “Televizor Smart LED Sony 42W706 – caracteristici si pareri !”

  1. dai un ban dar stai in fata, cand iti iei un sony ai tot ce vrei, de la calitate la fiabilitate si design.

    noua gama 2014 este ok fata de cea din 2012, parca lcd-urile acelea sunt invechite si nu au o imagine foarte buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.