Televizor Smart LED Sony, 80cm, Full HD, 32W650 – pret, review si pareri !

Incheiem seara prin a va prezenta unul din cele mai sic televizoare, este vorba de TV-ul Smart de la Sony, mai exact este vorba de modelul 32W650, un televizor ce are o diagonala de 32 de inch, asta insemnand aproximativ 80 de cm.

Prezentam acest produs pentru ca vine cu o oferta de pret de nerefuzat, doar pana pe data de 9 februarie avem un discount de 25%, un discount ce nu trebuie ratat daca sunteti in cautarea unui Smart TV si avei un buget de 1699 RON (verifica pretul actualizat).

Ca design nu cred ca exista vreun model care sa arate mai bine, ba mai mult trebuie sa tinem cont ca este de la SONY, unul din cei mai buni producatori de televizoare di lume. Numai ca sa va faceti o idee, in anul 2010 avea un numar de angajati de 160 de mii la nivel mondial, o companie care se respecta si se va respecta, care vor face mereu produse de cea mai buna calitate.

32W650 sony
Acum sa revenim la ale noastre si sa prezentam in continuare noul televizor de la Sony, un TV ce este FULL HD si vine cu o serie de caracteristici esentiale in lumea SMART-urilor.

X-Reality PRO aduce un plus de claritate a imaginii, indiferent ce vizionati. Aceasta foloseste o baza de date de informatii vizuale, iar prin aceasta tehnologie analizeaza si imbunatateste fiecare imagine, oferind rezultate foarte bune mai ales in cazul fetelor si tonurilor pielii.

Avem o claritate a sunetului imbunatatita, Bass Reflex 2×5 w cu S-Force Front Surround 3D si Dolby Digital Plus. Pe langa sunetul destul de clar sa nu uitam ca il putem conecta la internet prin mufa de retea sau prin WiFi, aici avem aplicatii de la youtube la facebook si de la Skype la browser-ul web.

Ca si conectivitate putem sa laudam cele 2 porturi HDMi, ideale pentru a conecta simultat atat consola de jocuri cat si laptopul pentru a vedea filme direct pe ecranul televizorului. Aici mai numaram o iesire audi digitala, o intrare USB 2.0 si o intrare Scart RGB.

Ca si consum de curent, fiind un LED consuma doar 78 de wati si catareste doar 7,8 Kg.

In conculzie, Sony 32W650 este cireasa de pe tort atunci cand vine vorba de SMART TV-uri, arata foarte bine, are o claritate a imaginii superioara si se numara prin cele mai bune televizoare FULL HD.

La achizitionarea acesuia, pachetul include:
– Telecomanda RM-ED053
– cablu de alimentare
– baterii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.