Televizor Smart LG 47LN613S: pret, review si pareri !

Coreeni de la LG au lansat un televizor cu totul si cu totul special, este vorba de modelul  47LN613S, un TV ce are o diagonala de 47 de inch, asta insemnand aproximativ 119 cm ce vine la un pret promotional de doar 2749 ron.

Am testat foarte multe televizoare si am citit pe internet foarte multe pareri si discutii despre acest TV, tragnd concluziile intr-un final am sesizat ca acest model de la LG, din punct de vedere al calitatii imaginii se afla in primele 2 locuri alaturi de televizoarele de la Samsung. In principiu, daca vei cumpara LG sau Samsung nu prea vor exista diferente foarte mari in ceea ce priveste imaginea, parerile sunt impartite si majoritatea sunt indecisi in a alege o firma.


LG_47LN613S

 

Televizor LG 47LN613S este un SMART TV din gama 2013 ce nu include tehnologia 3D, dar in schimb are un continut multimedia foarte bogat, cu un aspect futurist care te face sa crezi ca esti in viitor, aplicatiile si tehnologia acestui model te va face sa ti-l doresti de la prima vedere atunci cand il vezi pe rafturile magazinelor IT, sau mai simplu il puteti comanda direct la dumneavoastra acasa prin intermediul celui mai mare magazin online de produse IT: Vezi aici detalii !

Interesant este faptul ca avem internet atat prin portul RJ-45 (cablu de reta) cat si prin Wireless, aici mai putem adauga cele 3 porturi HDMi (foarte importante atunci cand dorim sa avem mereu conectat Play-Station-ul, laptopul si camera video), pe langa aceste porturi mai regasim cele 3 porturi USB 2.0 si intrarea Intrari Scart (RGB).

In ciuda diagonalei impresionante, modelul LG 47LN613S are un consum de energie foarte scazut, doar 65 wati, asta pentru ca foloseste cea mai noua tehnologie LED care diminueaza consumul de curent. Ca si greutate putem discuta despre cele 15 kg, iar ca dimensiune fara stand 1076 x 695 x 327 mm.

Mai putem adauga soft-ul Smart TV 4.0 care dispune de o multitudine de aplicatii, care mai de care mai interesante si mai pe gustul utilizatorului.

Mai putem adauga caracteristicile speciale ale acestui LED: IPS Panel, HbbTV, DTT receiver FULL HD MPEG4 (H.264), Free Browser (Flash 11.0), Premium Content, App Store, Skype, Picture in Picture (PIP), LG Cloud, MHL, SimpLink (HDMI-CEC), DLNA, Miracast, WiDi, WiFi Direct, NFC Ready, EPG si Child Lock.

In concluzie, noul smart de la LG isi merita fiecare ban, asta datorita pretului si a fiabilitatii, a contrastului foarte puternic si a caracteristicilor ce le detine acest model LED.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.