Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Televizorul Smart 3D LED Panasonic TX-55AS740E – caracteristici si pareri !

Televizorul Smart 3D LED Panasonic TX-55AS740E este asemanator modelului TX-47AS740E, cu deosebirea ca dispune de un ecran cu o diagonala mai mare, de 139 centimetri. Este un model potrivit pentru cei pasionati de jocuri sau care doresc sa navigheze pe internet.

Imaginea este de o calitate superioara si dispune de o rezolutie de 1920 X 1080, cu un aspect al imaginii de 16:9 si tehnologia 3D. Gratie unghiului de vizibilitate 178/178 pixeli, va permite sa aveti o imagine clara, indiferent de coltul din care veti privi la televizor. Imaginea dispune si de o caracteristica superioara, de 1200 Hz, pentru a va oferi imagini foarte bune.

Fiind un model cu suport 3D, beneficiaza de conversie 2D-3D si se remarca si printr-un consum redus de energie. Cantareste 20.5 kilograme si dispune de o telecomanda cu panou tactil, alaturi de 2 perechi de ochelari 3D.

Televizor Smart 3D LED Panasonic TX-55AS740E, 139 cm, Full HD

Sunetul de calitate este asigurat de 2 difuzoare de 10W fiecare, iar caracteristicile superioare intalnite la sunet sunt Dolby Digital Plus, VR-Audio True Surround si DTS 2.0 + Digital Out. Tunerul Digital este DVB-T/T2/C/S2. Conectivitatea crescuta intalnita la televizorul Smart 3D LED Panasonic TX-55AS740E este asigurata de 3 porturi HDMI si 3 porturi USB 2.0, pentru a putea conecta cu usurinta alte dispozitive la acest televizor.

De asemenea, dispune de minijack pentru casti, de o intrare Scart, o intrare component, o iesire audio digitala si o intrare video composite. Dimensiunile fara stand sunt 1243 x 722 x 53 mm, iar cele cu stand sunt 1243 x 766x 297mm. Bineinteles, sunt nelipsite  diferite functii extrem de utile, precum senzorul de lumina ambientala, Viera Link, diferite aplicatii, Swipe & Share, partajare fisiere in retea sau partajare la distanta.

Acestea sunt cateva dintre functiile care pot fi intalnite la televizorul Smart 3D LED Panasonic TX-55AS740E, care fac deliciul utilizarii unui televizor performant. Datorita echiparilor sale, este un televizor potrivit pentru a viziona filme 3D sau chiar pentru gaming. In plus, dispune de player multimedia integrat, pentru a putea urmari continutul preferat pe televizor, fara sa fie necesara utilizarea unui echipament intermediar.

In ceea ce priveste pretul la care este disponibil televizorul Smart 3D LED Panasonic TX-55AS740E, la o analiza a raportului calitate-pret, vom observa ca pretul este destul de bun pentru caracteristicile sale. Asadar, este un televizor performant, care ne permite sa ne bucuram de o experienta multimedia cat mai placuta, din confortul propriei locuinte.

  • Smart TV: Smart TV 3D
  • Gama: 2014
  • Diagonala ecran (cm): 139
  • Rezolutie: 1920 x 1080
  • Aspect imagine: 16:9One thought on “Televizorul Smart 3D LED Panasonic TX-55AS740E – caracteristici si pareri !

  1. pretok, calitate buna

    Fratilor, Panasonic a ramas aceeasi marca, care o stim. Cele mai fiabile produse ei le fac, sa nu mai vorbim de chinezariile de la philips si samsung. Asta e doar parerea mai, daca nu va convine puteti sa strigati in alta parte.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J