Aeroterma ceramica de perete TESY HL277WPTC, 2000W, 2 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Telecomanda, Ionizator de aer incorporat

La ce frig s-a lasat afara, nici nu-i de mirare ca am inceput sa cautam diverse aparate pentru a incalzi locuinta, ei bine, noi am dat peste ceva dragut, este vorba despre o aeroterma ceramica de perete, mai exact am gasit modelul TESY HL277WPTC, un produs care in ciuda faptului ca este ieftin, se poate monta pe perete la fel ca un aer conditionat si putem regla temperatura din telecomanda.

Stiu ca banul conteaza cel mai mult in zilele noastre, asa ca noi am incercat sa luam un produs cu caracteristici bune dar si cu un pret la fel de bun, astfel Aeroterma ceramica de perete TESY HL277WPTC este exact raportul dintre calitate si pret, avem functii foarte folositare si un design remarcabil tinand cont ca avem un afisaj LED care ne indica temperatura si o telecomanda sic cu care poti schimba treptele de viteza si il poti inchide sau deschide.

TESY HL277WPTC are o putere de 2000W, insa vine cu 2 trepte de putere, una economa care consuma decat 1000W si cealalta mai puternica, care consuma 2000W. De asemenea, trebuie sa tinem cont ca vine cu un termostat de camera reglabil si un termostat de siguranta, mai mult de atat, avem un indicator luminos de functionare si un Display LED pentru temperatura, cum spuneam si mai sus, ne idica temperatura.

Aeroterma ceramica de perete TESY HL277WPTC, 2000 W, 2 trepte de putere
Aeroterma ceramica de perete TESY HL277WPTC, 2000 W, 2 trepte de putere

Cand il vedeti in poza va ganditi ca este ditamai aeroterma, insa noi va spunem ca dimensiunile sunt reduse, mai exact avem 15.1 x 59.8 x 25.4 (IxLxA) cm, deci avem o lungime de 60 de cm, asa ca il putem strecura unde dorim noi in camera pentru ca nu ne incurca.

Montajul este foarte simplu, dupa achizitionarea lui va veti da seama imediat cum se procedeaza, plus ca aveti o carte care va arata cum sa-l montati pe perete.

Ce spun cei care au achizitionat-o ?
Ce pot spune, am achizitionat aeroterma si functioneaza foarte bine, cel mai mare si enervant dezavantaj este ca nu decupleaza ventilatorul atunci cand ajunge la temperatura dorita (continua sa functioneze, consumand energie electrica si producand zgomot continuu, nu e foarte puternic zgomotul, dar totusi il auzi).

Din partea noastra primeste nota 9.5 pentru pret si 9 pentru produs, iar daca va intrebati de ce nu am dat 10 este pentru simplul fapt ca este putin cam zgomotos, dar clar nu prea o sa gasesti o aeroterma care sa nu faca zgomot.

Spor la cumparaturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.