Tim3Machin3, noul ajutor din bucătărie

Creat cu scopul declarat de a salva timpul celor care sunt pasionaţi de bucătărie, Tim3Machin3 este un robot de bucătărie automat care prepară orezul în cel mai delicios fel cu putinţă: extrem de rapid.
Pe lângă funcţiile speciale de pregătire a orezului, aparatul are prevăzute şi alte funcţii pentru pregătirea de iaurt proaspăt, făină de ovăz, quinoa, dar şi alte opţiuni de gătit. De asemenea, aparatul ingenios poate fi folosit şi pentru gătitul unor legume la aburi în timp ce, simultan, va pregăti şi orezul.
Momentan disponibil doar clienţilor din Canada şi Statele Unite, Tim3 se bucură de mare succes, iar cererile pentru vânzarea lui în întreaga lume sunt extrem de numeroase. Noul aparat de gătit este similar altor aparate special create pentru pregătirea orezului, deşi design-ul şi funcţionalitate lui sunt ceva mai avansate.

3square-rice-cooker-product-photos-4
Pe lângă butoanele pentru orez brun şi alb, se mai găseşte şi un buton pentru pregătirea rapidă a acestuia. Acest buton miraculos va accelera procesul de gătit cu până la 20%, însă acest buton este recomandat să fie folosit doar atunci când doriţi să pregătiţi masa cât mai repede.
Mai există şi butonul pentru quinoa, care va prăji boabele înainte de a le găti pentru a obţine textura şi gustul ideal. Mai mult, aparatul prepară iaurt făcut în casă şi făina de ovăz. Laptele este ţinut la o temperatură corespunzătoare, iar aparatul va indica când trebuie pornit butonul pentru pregătirea iaurtului şi ajustarea gustului acestuia în funcţie de dorinţa fiecăruia.
Pentru mese complete, introducerea cuvei pentru aburi ajută la gătirea cărnii şi a legumelor. Ceea ce face Tim3Machin3 este ajustarea senzorilor pentru a obţine temperatura exactă la care trebuie gătite alimentele respective. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să adăugaţi ingredientele dorite, iar apoi să apăsaţi butonul Start. La final, aparatul va activa automat opţiunea Keep warm pentru a menţine mâncarea caldă.
Tim3Machin3 se va dovedi un real ajutor în bucătărie, mai ales în bucătăriile celor care nu au foarte mult timp pentru gătit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.