Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tips-uri pentru unghii cu gel

Despre manichiura se spune ca poate echivala cu o adevarata carte de vizita pentru femei. Acest lucru nu inseamna altceva decat ca unghiile trebuie ingrijite cu drag si cu atentie. Daca va veti ingriji unghiile corespunzator, asta se va reflecta cu siguranta, in mod vizibil manichiura dobandind un aspect sanatos, impecabil! Intr-o era cand saloanele de cosmetica sunt la tot pasul, iar pictura nail-art a devenit un must have, trebuie sa va ganditi serios daca va convine sau nu manichiura cu gel. Tehnica acesteia nu este greu de asimilat si de pus in practica inclusiv de acasa, insa este necesar sa cunoasteti cateva aspecte inainte sa recurgeti la montarea unor unghii cu gel.

Multe persoane se intreaba daca unghiile cu gel sunt sanatoase. Totusi, daca privim dincolo de aparente si ne formam o imagine de ansamblu, este posibil sa ajungem la concluzia ca problema nu o reprezinta acest tip de manichiura, ci mai degraba apelarea la serviciile unor saloane de cosmetica unde nu se respecta regulile de igiena, de pilda, ceea ce poate cauza reactii alergice, aparitia de ciuperci si chiar distrugerea cuticulelor.

Pentru nail-art, aveti nevoie de geluri UV profesionale si de lumina ultravioleta pentru uscarea acestora dupa aplicarea in prealabil pe unghii. Va atragem atentia ca in cazul in care acest procedeu nu este realizat in mod adecvat, nu este exclus sa experimentati ulterior probleme legate de sanatatea unghiilor, cum ar fi deteriorarea nervilor din cauza manichiurii. Pentru a nu va trezi vreodata in aceasta ipostaza, este preferabil sa va familiarizati cu produsele de pe piata destinate manichiurii cu gel, invatand sa le comparati pentru a putea alege cel mai bun produs. Tip: gelul pentru unghii este inodor si se pastreaza in recipient, el schimbandu-si consistenta doar cand este expus luminii ultraviolete. Nu cumparati produse ieftine promovate drept geluri de unghii care se gasesc sub forma de pulbere sau in stare lichida!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J