Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Televizor LED Toshiba 32W2434DG

Stim cu totii ca piata televizoarelor este ocupata de Samsunng, LG si Philips, insa mai sunt si alte firme producatoare care ofera caracteristici la fel insa la un pret mult mai mic, cel putin asta putem spune despre firma Toshiba, o firma producatoare de electronice care vine sub sigla „Made in Japan”.

Toshiba 32W2434DG, despre el este vorba in articolul ce urmeaza, un TV care si-a facut aparitia pe rafturile magazinelor din Romania undeva la jumatatea anului 2014 si de atunci l-am remarcat ca fiind topul 1 in produsele care vine cu un raport calitate-pret foarte bun, ce-i drept am putea remarca si design-ul insa nu o facem acum si va spunem ca in minutele ce urmeaza vom prezenta caracteristicile tehnice cat si functiile lui.

Toshiba 32W2434DG, dupa cum spuneam si mai sus, se remarca cu un design elegant, seria W2 a televizoarelor Toshiba sunt disponibile in doua variante de culoare: negru mat si alb, de asemenea trebuie precizat faptul ca este subtire, cu un picior care parca seamana cu cel de la LG, insa putin diferit si cu siguranta noi credem ca o sa dea un plus de superioritate in camera in care o sa-l amplasati.

Televizor LED Toshiba  32W2434DG

Televizor LED Toshiba, 80 cm, HD, 32W2434DG

Trecand peste faptul ca Japan este Japan si clar lucrurile facute de ei sunt foarte fiabile, trebuiesc remarcate si caracteristicile lui, ei bine nu este un SMART TV cum va asteptati, probabil si de aceea avem si pretul acesta, insa trebuie sa tinem cont ca si daca era smart cu o multime de aplicatii, acestea se plateau, nu te bucurai decat de youtube, dar de ce sa dai cateva milioane in plus doar ca sa ai youtube pe televizor, plus de asta, acest youtube merge doar daca ai netul bun, nu va ganditi ca merge cu un ROMTELECOM de 2 mb.

Este LED si vine din gama 2014, are o diagonala de 80 cm (aproximativ 32 inch) si o rezolutie HD 1366 x 768, contrastul este dinamic 25000:1 si vine cu o luminozitate de 250 cd/mp, aspectul imaginii se vede foarte clar ca este de 16:9.

Avem un contrast foarte puternic datorita functiei „High Contrast”, iar in caracteristicile oficiale ale producatorului mai apare „Reducerea digitala a zgomotului”, nu am inteles la ce foloseste insa noi v-am anuntat ca ea exista.

Pentru pasinatii de jocuri pe XBOX sau PS3 ii anuntam ca avem si 2 mufe HDMi cu care le putem conecta, iar ca si conictivitate mai regasim o intrare scart, o mufa USB 2.0 si o intrare video composite.

Probabil stiti ca LED-urile consuma mult mai putina energie, asa ca modelul Toshiba 32W2434DG are o putere consumata de 31 kW, iar greutatea lui nu depaseste 6 KG, mi s-a parut cam putin la prima vedere insa conform manualului datele par corecte.

In concluzie vrem sa recomandam acest model datorita pretului, dar si datorita design-ului care se potriveste oricarui decor. Voi ce parere aveti despre noul model de la Toshiba 32W2434DG.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J