Toshiba Portege Z20t, noul laptop hibrid 2 in 1 pentru afaceri

Toshiba a anuntat noul laptop hibrid 2 in 1, Portege Z20t, dedicat mediului de afaceri. Portege Z20t include o tableta detasabila si un dock reversibil care ofera o flexibilitate foarte buna utilizatorilor business, indiferent de modul de utilizare.

„Toshiba Europe GmbH anunta astazi noul Toshiba Portege Z20t – un laptop premium detasabil de 31.75 cm (12.5 inch) si tableta 2 in 1, creat pentru mediul de afaceri. Dispozitivul ultra-portabil este optimizat pentru utilizatorii de business avansati cu o varietate de caracteristici pentru productivitate si securitate, plus puternicele noi procesoare Intel® Core™ M, care suporta atat crearea de continut, cat si consumarea acestuia, cu usurinta. Cu o durata extra de viata a bateriei, pana la 16 ore, un sasiu usor si desing subtire si elegant, avansatul Portege Z20t este pregatit pentru viata profesionala – fie ca se afla in birou sau in afara acestuia.”Toshiba Portege Z20tLaptop-ul Toshiba Portege Z20t are un ecran IPS de 12,5 inch la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 de pixeli, camera frontala Full HD de 5 MP, dimensiunile 309 x 215 x 21 mm (Laptop) / 309 x 199 x 8.8 mm (Tableta) si o greutate de 1,59 Kg (Laptop) / 799 grame (Tableta).

Acesta vine cu procesor Intel Core M, pana la 8 GB de memorie RAM LPDDR3 1600MHz, pana la 256 GB spatiu de stocare de tip SSD, placa grafica Intel HD 5300 si sistem de operare Windows 8.1 Pro. Smartphone-ul mai include Wi-Fi 802.11 2×2 ac + ac/a/b/g/n, Bluetooth v4.0, Ethernet Gigabit LAN (pe tastatura), modul 3G / 4G combo (optional), Wacom digitzer (optional) si o baterie cu autonomie de functionare de pana la 8 ore in modul tableta si 16 ore in modul laptop.Toshiba Portege Z20t (2)Toshiba a mai integrat pe noul dispozitiv business si cele mai bune caracteristi de securitate si productivitate, precum software-ul Toshiba EasyGuard, Trusted Platform Module (TPM), Intel Active Management Technology (AMT), dar si un port Kensington Lock.

„Portege Z20t reprezinta o realizare tehnologica remarcabila si furnizeaza tot ce un om de afaceri modern ar putea avea nevoie pentru o experienta mobila completa. Construit pentru utilizatorii din mediul de afaceri, Portege Z20t este un dispozitiv subtire si usor, fie ca e utilizat in modul laptop sau tableta, ce satisface caracteristicile de securitate si management IT care sunt cruciale pentru orice organizatie din mediul complex de afaceri al zilelor noastre”, a declarat Eric Cariou, Vicepresedinte B2B PC, Lifestyle Products & Services Group, Toshiba Europe GmbH.Toshiba Portege Z20t (4)Toshiba Portege Z20t va fi disponibil în Europa începând cu primul trimestru al anului 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.