Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Toshiba si noile HDD-uri! Vezi ce au lansat..

De ceva vreme chiar exista o concurenta mare pe piata hdd-urilor, concurenta ce se da intre Segate, Western Digital si Toshiba. Probabil ca toti stiti ca Samsung este preluat de Segate si Hitachi de Western Digital, toshiba este pe cont propriu si se pare ca o fac atat de bine incat lanseaza 12 noi hdd-uri.

Hdd-urile au capcitate de stocare cuprinsa intre 1.5 Tb si 3 Tb si sunt modele standard de 3,5″. Asadar pentru 1.5, 2 si 3 Tb sunt construite 4 hdd-uri care folosesc interfata sata 600, cantaresc aproximativ 600 de grame si sunt rezistente la socuri de 70 G pornite si peste 300 G oprite.

Nu sunt un specialist in hard-uri dar totusi vreau sa precizez ca cele mai stabile sunt cele construite de WD. Insa atat timp cat iti cumperi un hard si ai o garantie de 24 de luni nu ai de ce sa-ti faci griji pentru ca probabil o sa-ti pice dupa ce trece garantia. Mai umbla si filozofia ca daca iti iei un hdd extern risti sa ramai fara toata arhiva care ai pus-o pe el, asta pentru ca stabilitatea celor externe este extrem de scazuta.

Mai sus spuneam ca cei de la Western sunt cei mai buni dar faza este ca ii trag si pe cei de la toshiba dupa ei, asta pentru ca toshiba a achzitionat o parte din actiunile WD, deci sunt pe drumul cel bun.

Toate aceste hard-uri au o viteza de rotatie de 7200 RMP si are un consum de energie redus la 6,4 w. Despre zgomot nu avem ce sa comentam pentru ca sunt foarte silentioase, mai exact au intre între 25 dB și 20 dB.

Interfata sata este capabila sa transfere 6 Gb/s.

 
One thought on “Toshiba si noile HDD-uri! Vezi ce au lansat..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J