Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tractat in Timisoara

Intotdeauna cand este ziua sotiei mele aleg sa ii fac cadou cate o mica excursie in diferite parti ale tarii, acum am ales ca si destinatie Timisoara, fiind un oras cultural, cu o mare semnificatie istorica si totodata cunoscut pentru locarurile din centrul  vechi, unde tinerii se duc sa petreaca tot weekend-ul.

Aniversarea ei cred ca este momentul ideal , un cadou oarecare ar fi fost lipsit de semnificatie, iar aceasta excursie ne poate aduce multe amintiri de durata. O calatorie cu trenul ar fi durat mult timp, asa ca am ales sa plecam singuri cu masina personala .

Noi am plecat din Bucuresti si am avut un drum lung de strabatut, am mai facut si mici opriri pentru o gustare si  o cafea, dar tot am pierdut mult timp mergand  peste 500 km. Am avut nefericita surpriza ca atunci cand eram chiar in apropiere de Timisoara, sotia sa auda diferite zgomote la roata masinii, am crezut initial ca I se pare si ca nu este tocmai domeniul ei. Zgomoturile au inceput sa se intensifice si  am oprit masina. Speriati, fiind seara, am inceput sa cautam disperati o firma de tractari auto si am dat de pagina unui service auto Timisoara.  I-am sunat si am fost bucuros ca raspunsul lor a fost unul rapid si plin de profesionalism, am avut norocul sa dau de niste oameni exceptionali, care mi-au sarit in ajutor imediat.

Dupa ce le-am transmis detalii despre pozitia masinii, au venit rapid si mi-au tractat masina, destinatia finala fiind la service-ul lor. Odata ajunsi acolo am fost surprins de modul in care era amenajat, exact ca in Occident, cu dotari de ultima generatie, echipamente modern si nu in ultimul rand oameni pregatiti sa faca fata oricarei probleme care ar fi intervenit.

In concluzie, desi avusesem parte de o experienta nu tocmai placuta, datorita oamenilor priceputi pe care i-am intalnit puteam fi sigur ca totul se va sfarsi cu bine si eu  voi avea  parte de o excursie minunata alaturi de sotie. Daca va aflati in Timisoara si intampinati astfel de probleme, nu ezitati sa ii contactati pe cei de la Promotor , niste oameni profesionalisti  in acest domeniu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J