TWITTER – Singura retea de socializare cu PR 10

Zilele trecute am vorbit de facebook iar acum a sosit vremea sa vorbim de cea mai apreciata retea de socializare „twitter”, un site ce s-a lansat in urma cu 6 ani, mai exact in 2006. Pe vremea aceea reteaua arata cam asa:

Acum treburile sau modificat si twitter ramane cel mai bun site din acest domeniu, fara spam si fara aplicatii ciudate cum au cei de la facebook. Reteaua numara in prezent 500 milioane de conturi, mult mai putin ca facebook insa mult mai practic.

De asemenea putem spune ca este singura retea de socializare care detine PR10, facebook-ul si linkedin au doar PR9.

In momentul de fata se estimeaza aproximativ  250 de milioane de tweet-uri pe zi si numarul creste ametitor de la zi la zi. Compania deja estimeaza ca incasarile din anul 2016 vor fi de aproximati un miliard de dolari din publicitate. Noi nu avem decat sa le uram succes si sa ramana asa cum sunt acum, schimbarile la acest site pot aduce chiar pagube pentru ca oamenii sau invatat cu tematica actuala.

Nici Romania nu se lasa mai prejos cu aceste conturi si sunt de la zi la zi mai numeroase, nu avem o cifra exacta a conturilor din Romania dar se estimeaza undeva la 60.000 conturi active. O explicatie logica pentru putinele conturi care sunt la noi nu exista, poate  ca „fufele” inca nu au auzit de acest site.

Daca e sa comparam facebook cu twitter, probabil nici nu o sa avem ce sa comparam pentru ca majoritatea conturilor de pe FB sunt facute pentru un singur motiv „sa te dai mare si tare, sau sa-ti arati silueta si bronzul de pe picioare”

One thought on “TWITTER – Singura retea de socializare cu PR 10”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.