review just dance now

Ubisoft te invită să dansezi cu ajutorul aplicației „Just Dance Now”

Recent am descoperit un joc lansat nu de mult de cei de la Ubisoft. Jocul se numește „Just Dance Now” și da, dansezi cu adevărat. Mai precis, intri pe site-ul www.justdancenow.com, descarci aplicația și te alături unei „camere” private unde desigur, îți poți invita și prietenii. Odată ce alegi melodia pe care dorești să dansezi, iar ținând telefonul în mâna dreaptă va trebui să execuți anumite mișcări, iar dacă o execuți corect vei primi puncte. Cine are cele mai multe puncte la sfârșitul melodiei câștigă. Jocul este disponibil atât pentru platforma iOS, cât și pentru posesorii de dispozitive Android. Aplicația este gratuită și o poți descărca direct din Appstore și respectiv Google Play. Desigur, așa cum bine știm, Ubisoft este maestrul microtranzacțiilor, iar pentru a dansa pe unele melodii, trebuie să și plătești.

Chiar dacă jocul este plin de microtranzacții foarte piperate, eu vă recomand să-l încercați. Sunt destule melodii free, iar dacă vă invitați și câțiva prieteni, totul devine mai distractiv. Jocul are și câteva minusuri, evident, microtranzacțiile piperate și faptul că nu poți juca decât de pe un monitor (PC). Adică, dacă prietenul tău nu este la tine acasă, nu va putea juca, deoarece mișcările vor fi portate doar pe un monitor (cel ce crează camera). Mai sunt și câteva crash-uri din când în când, însă ele apar doar în cazul în care descărcați aplicația din alte surse (non-GooglePlay).

Mă bucur totuși că Ubisoft a reușit să vină pe piață cu ceva nou, iar rezultatele se văd. În doar două săptămâni, jocul a fost descărcat de peste 4.000.000 de ori. Îmi place și că Ubisoft se interesează de calitatea aplicației și o actualizează foarte des.

Mai jos am pregătit două screenshot-uri și un video de prezentare.

https://www.youtube.com/watch?v=zzpJ-de8BQg

 

review just dance nowreview just dance now

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.