Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Ultrabook-urile au devenit mult mai accesibile cu Asus Zenbook UX32A

Dacă până acum ceva timp ultrabook-urile puteau fi admirate doar de la distanță, aceste portabile s-au ieftinit foarte mult și au devenit astfel mult mai accesibile. Unul dintre cele mai ieftine ultrabook-uri este Asus Zenbook UX32A – un device recent lansat.

Acest ultrabook se aseamănă foarte mult cu Zenbook Prime doar că are specificații tehnice ceva mai modeste. Având în vedere că se adresează celor care nu își pot permite un ultrabook de ultimă generație, UX32A nu dispune chiar de toate elementele pe care ți le-ai dori la un astfel de device. Totuși oferă un raport calitate preț aproape imbatabil.

Noul ultrabook de la Asus vine cu un procesor Intel Core i3-2367 M. Placa video este integrată dar chiar și așa este destul de bună, având în vedere că face parte din generația Intel HD 3000. De asemenea, portabilul dispune de 4 GB memorie RAM, precum și de un hard disk cu o capacitate de 500 GB. Interesant la acest ultrabook e faptul că poate fi atașat și un card SSD de maxim 24 GB.

Un avantaj clar îl constituie faptul că vine instalat din fabrică cu sistemul de operare Windows 7 Home Premium, deci nu va mai fi nevoie să îl instalați personal. La partea de design remarcă faptul că UX32A are o carcasă alcătuită din plastic și aluminiu ce pare destul de rezistentă.

Avantajul major al lui Asus Zenbook UX32A este prețul acestuia de aproximativ 3.000 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J