Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Un alt aspect pentru restaurantul nostru cu ajutorul benzilor led

In urma cu cateva luni sotul meu isi deschidea primul restaurant. Pusesem atat de mult suflet in acest vis, iar acum parca nu ne vedea sa credem ca totul este real. Cu toate acestea uite ca grandioasa cladire era chiar in fata noastra, nu pot sa va zic ce dezamagire am simtit cand mi-am dat seama ca lipseste ceva. Nu ma intrebati ce pentru ca atunci nu stiam.Pur si simplu ceva din mine imi spunea ca mai trebuie ceva dar nu voia sa imi zica si ce.
Dupa ce am luat la cautat din nou poze cu restaurante care pe noi ne-au cucerit mi-am dat seama ce lipsea: o banda led care sa creeze numele restaurantului nostru. Sunt sigura ca ati vazut in filme si chiar in realitate cum cu ajutorul unei bande led se pot crea nume si inca multe alte chestii pentru restaurant.

Acum ca am descoperit ce lipsea trebuia sa mai gasesc si un loc din care sa le cumpar. Noroc insa cu sotul meu care ca de fiecare data mi-a oferit direct un site care se ocupa cu vanzarea de benzi led. In acest fel am putut alege modelul dorit. De ce zic modelul dorit? Simplu pentru ca exista benzi led albe sau benzi led multicolore.
Noi am descis sa ne oprim asupra benzilor multicolore pentru ca acestea ofera un aer diferit restaurantului.Noi doar setam jocul de culori si ele mai apoi isi fac treaba. Este ceva asemanator cu instalatiile de craciun, doar ca de aceasta data vorbim despre un lucru creat special pentru restaurantul nostru.

In zilele noastre nu mai este atat de greu sa alegi si sa achizitionezi o banda led, toti acesti pasi se pot face direct de acasa fara a fi nevoie de un mare efort. Pe deasupra in acest fel aveti acces la o gama larga de preturi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J