Un smart TV la un preţ mic

Televizoarele smart nu sunt deloc ieftine, iar cine îşi doreşte un astfel de televizor trebuie să scoată o sumă destul de mare de bani din buzunar. Vă prezentăm astăzi un televizor inteligent la un preţ rezonabil, care vă va schimba cu totul orele petrecute în faţa micului ecran.
Roku Tv TCL FS4610R vă familiarizează cu lumea smart TV-ului prin interfaţa extrem de uşor de folosit şi funcţiile multiple, totul la un preţ mai mic decât majoritatea ofertelor de pe piaţă.
Design-ul televizorului este simplist, remarcându-se doar o dungă aurie la extremităţi, ceea ce îi conferă eleganţă. În schimb, telecomanda iese în evidenţă datorită uşurinţei şi economiei făcute în ceea ce priveşte butoanele. Aceasta nu are decât un cursor mov pentru control, şi alte câteva butoane necesare pentru navigare şi control video, al volumului sonor, telecomanda pierzând butoanele numerice, cele de acces direct la canalele TV, butonul pentru Meniu şi multe altele. Lipsa acestor butoane extra nu va fi nicidecum simţită, iar acest lucru se datorează interfeţei excelente create de Roku.

Meniul afişat este unul dintre cele mai bune, oferind utilizatorului neexperimentat explicaţii adiţionale, astfel că folosirea acestui smart TV este accesibilă tuturor. Odată conectat la Wi-Fi, ţi se cere să conectezi televizorul la contul personal Roku de pe Roku.com. Apoi, pe PC, smartphone sau tabletă îţi sunt prezentate liste de aplicaţii denumite canale, având opţiunea de a le selecta doar pe cele dorite. Ulterior, smart TV-ul încarcă aplicaţiile pe care le-ai selectat de pe website.tcl-roku-tv08
Pe ecran vor apărea şi ponturi folositoare pentru utilizarea cu rapiditate şi uşurinţă a interfeţei, de genul „use the remote to see a list of options”. Singurul cusur al acestui smart TV este calitatea imaginii care nu se încadrează în standarde calitative foarte bune, acesta fiind unul dintre compromisurile producătorului pentru a reduce preţul la doar 500 de dolari.
Rezoluţia LCD este de 1080 p, iar USB-ul este compatibil cu video-uri, fotografii, muzică, smart TV-ul de la Roku îmbinând cel mai bine accesibilitatea cu funcţionalitatea unui smart TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.