Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Un super laptop pentru pasionații de gaming – CyberPower Fang 3 Taipan SLI

O veste bună pentru împătimiții jocurilor PC! Cei de la CyberPower au lansat de curând un super laptop pe care veți putea rula fără probleme chiar și cele mai noi jocuri apărute. Este vorba despre Fang 3 Taipan SLI – un portabil ce vine cu specificații tehnice greu de întrecut chiar și de un calculator convențional.

Acest laptop destinat gamerilor are un procesor Intel Core i7 de 2,4 GHz. De asemenea, device-ul beneficiază de o memorie RAM absolut impresionantă: nu mai puțin de 16 GB. Totodată, pentru că unele jocuri tind să ocupe multe resurse, cei de la CyberPower au decis să echipeze acest laptop un hard disk de 1 TB. Plus că laptopul oferă posibilitatea unui spațiu de stocare SSD de 60 GB, unde puteți să vă instalați toate aplicațiile de care aveți nevoie și să lasați spațiul de pe HDD pentru jocuri.

Dar să vorbim puțin și despre partea grafică, fiindcă abia aici începe spectacolul cu adevărat. Astfel, Fang 3 vine nu cu una ci cu două plăci grafice GeForce GTX 670 Ms.

Ar mai fi de adăugat că ecranul are o dimensiune de 17,3 inci și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, fiind unul de tip LED, Full HD. Astfel, experiența va fi una cu adevărat unică.

La asemenea caracteristici, ce-i drept, laptopul are și un preț pe măsură, cea mai ieftină variantă a lui CyberPoxer Fang 3 Taipan SLI putând fi achiziționată în schimbul sumei de 1800 dolari.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J