Unele baterii de Iphone 5 sunt defecte, iar Apple le înlocuieşte gratis

Unele telefoane Iphone 5 vândute între septembrie 2012 şi ianuarie 2013 au baterii care nu funcţionează, iar vina este a companiei producătoare. În cazul în care bateria de la Iphone se descarcă prea repede, Apple a decis să o înlocuiască gratis.
Puteţi verifica dacă bateria Iphone-ului funcţionează normal intorducând numărul de serie al acestuia pe un site creat special. Nu este prima dată când cei de la Apple sunt nevoiţi să înlocuiască device-uri defecte. Anul trecut, s-a descoperit o eroare în manufacturarea câtorva mii de Iphone-uri 5S. Problema apărea tot la baterii, care fie se descărcau foarte repede, fie trebuiau ţinute la reîncărcat o perioadă mai mare de timp.

DIsaXjsiLvlOTMRx
În anul 2005 şi 2006 Apple a schimbat 2 milioane de baterii la laptop-urile Power Book şi Ibook din cauză că acestea se încălzeau prea tare. Totuşi în cazul Iphone 5 au mai existat câteva probleme. În luna mai compania a înlocuit butonul de aprindere şi stingere la unele Iphone-uri manufacturate în martie 2013 din cauză că nu răspundeau întotdeauna la comenzi. Defecţiunea a fost reparată fără niciun cost din partea clienţilor.
Contrar celorlalte modele, Iphone 5 a fost vândut doar pentru un an, fiind înlocuit rapid de Iphone-ul 5S şi versiunea mai colorată şi mai ieftină de Iphone 5C, apărută spre sfârşitul lui 2013.
Apple plănuieşte lansarea celui mai nou şi aşteptat device, Iphone 6, luna viitoare. Specialiştii estimează că designul va fi unul îmbunătăţit, cu un ecran mai mare, posibil 4.7 inci şi 5.5 inci faţă de ecranele actualelor modele, care sunt de doar 4 inci. Totodată, se preconizează deja un succes răsunător, poate cel mai mare de până acum. În prezent, Iphone-urile însumează mai mult de jumătate din vânzările Apple şi sunt considerate principalul produs care asigură succesul companiei americane.
Verificarea funcţionării corecte a bateriei de Iphone 5 se poate face introducând numărul de serie pe site-ul de la următoarea adresă: https://ssl.apple.com/support/iphone5-battery/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.