Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Vrei să ai un botez nemaipomenit? Ia ursitoare botez de la Ursulla.ro

În urmă cu ceva timp, aveam nevoie de nişte ursitoare botez pentru copilul surorii mele. Fiind din Bucureşti şi având mulţi prieteni cu copii, am cerut păreri şi acestea chiar au fost împărţite. Ba că unii sunt buni, ba că ceilalţi sunt groaznici. Aşa că am mers pe mâna celor ce îi recomandau pe cei de la Ursulla.ro pentru cele mai bune ursitoare botez şi pentru serviciile ireproşabile de care au dat dovadă. Chiar am verificat şi pagina lor de facebook unde erau o mulţime de recenzii. Aşa mi-am dat seama dacă ceea ce ziceau ei se află şi în părerile altor clienţi. Aşa că am ales!

ursitoare botez 2

Ursitoare botez cu mare clasă

Să fiu sincer, pe lângă ursitoare botez am mai cunoscut pe cineva care zicea că ei sunt cei care au în Bucureşti chiar şi cei mai buni animatori petreceri copii. Aşa că alegerea a fost evidentă. Am aşteptat cu sufletul la gură botezul nepotului să văd şi eu pentru ce sunt atâtea laude. Şi m-am lămurit. Ursitoarele de la Ursulla.ro vin în nişte costumaţii în care chiar zici că sunt reale şi merită din punctul meu de vedere fiecare laudă. Ştiu să aplaneze orice situaţie fără să o aibă pusă pe hârtie. Ce-i drept, rolul principal îl are bebeluşul, însă ursitoarele au făcut totul ca el şi invitaţii botezului să se simtă nemaipomenit, au ursit, au vorbit la microfon şi au avut o prezenţă divină lângă nepoţelul nostru.

ursitoare botez bucuresti

Recomand Ursulla.ro? Sigur că o fac!

Pentru mine Ursulla.ro a fost o experienţă de neuitat. Şi cred că acelaşi lucru o să-l zică toţi cei care vor avea la botezul lor cel puţin una dintre ursitoarele de botez pricepute. Mi-a plăcut că au făcut o ambianţă deosebită şi lumea evident că a rămas uimită, deşi suntem oameni mari şi nu credem în poveşti cu zâne, credem că nişte ursitoare botez experimentate ar trebui să aibă orice copil la botezul lui. Că doar e important.

Care au fost costurile?

Comparativ cu ceilalţi care practică acelaşi bussines am ajuns la concluzia că sunt cea mai ieftină opţiune şi cea mai bună. Aşa că indiferent de ce servicii sau pachete alegeţi, Ursulla.ro chiar face treaba bună şi veţi fi cu adevărat mândri de evenimentul vostru fastuos. Ceea ce vrem cu toţii să fie! Pe lângă experienţa pe care o au în domeniu, ei vă pot ajuta şi cu decorarea evenimentului care o să vă fie cu adevărat de folos! Trăiască Ursulla şi ursitoarele de botez care şi-au făcut treaba excepţional de bine.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J