Uscator de rufe cu condensare Electrolux EDC2086PDW – pret, review si caracteristici !

Astazi trecem in revista noul uscator de rufe cu condenasare de la Electrolux, este vorba de modelul EDC2086PDW, un uscator care are o capacitate de 8 Kg, un uscator pe care si-l doreste fiecare gospodina sa-l aiba.

Electrolux EDC2086PDW vine cu un pret de 1519 ron (verifica noua oferta de pret pentru acest produs), insa va spunem ca merita fiecare banut datorita functiilor pe care le detine.

Electrolux EDC2086PDW este ideal pentru a usca rufele si o face la fel de bine ca o curatatorie profesionala, toate acestea se datoreaza certificatul sau Woolmark Silver. Ciclurile special concepute va usuca cu atentie toate hainele din lana la temperaturi scazute.

Un uscator de rufe foarte bun pentru cei care au o familie mare, asta pentru ca are o capacitate de 8 kg, asadar putem introduce intr-o singura transa 8 kg de rufe pe care le putem usca in 30 de minute.

Uscator de rufe cu condensare Electrolux EDC2086PDW

De asemenea functia „pornire” este foarte importanta, aceasta functie face ca uscatorul de rufe cu condensare sa poata amana pornirea fiecarui ciclu cu pana la 20 de ore, asadar nu o sa conteze cand puneti hainele pentru ca o sa se termine atunci cand doriti dumneavoastra.

Pe langa uscarea eficienta a hainelor, acest uscator reduce necesitatea de a le calca! Centrifugarea inversa automata a tamburului dezlipeste hainele una de alta si previne incurcarea acestora, ceea ce asigura rezultate de uscare mai uniforme, fara sifonare. mai mlte detalii pe emag.ro

In concluzie, acest uscatoare de rufe este ideal atunci cand nu mai dorim sa intindem rufele pe culme, sa mai stam cateva zile pe timpul iernii ca sa se usuce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.