Vezi care sunt cele mai fiabile calculatoare !

dc5700

Astazi va vom prezenta o lista cu cele mai calitative calculatoare second hand, in principal se stie ca brand-urile sunt si vor ramane cele mai fiabile computere din lume. Ca sa enumeram cateva putem sa amintim de DELL, HP, NEC, Fujitsu Siemens sau IBM.

Sa incepem cu calculatoare de la DELL. Din testele noastre rezulta ca PC-urile de la compania DELL sunt cele mai fiabile, se strica foarte greu chiar daca ele sunt tinute in priza 24 din 24 ore. Ba mai mult daca ai de schimbat o memorie, un hdd sau vrei sa-i schimbi unitatea optica nu ai nevoie sa-i dasfaci cine stie ce suruburi pentru ca toate sunt facute in asa fel incat sa se desfaca prin alte metode mult mai usoare.

Compania Fujitsu Siemens se afla pe locul 2 in topul nostru, calculatoarele de la aceasta firma sunt la fel de fiabile ca cele de la dell, un minus sunt cele care au o configuratie slaba, insa cele care sunt mai performante (dual core si core 2 duo) nu avem ce sa comentam. De asemenea design-ul lor este de invidiat, calculatoare fiabile tower si mai putin desktop sau deloc.

HP se stie de la inceput ca se afla printre primele locuri, inca ca un minus trebuie sa precizam ca sunt putin mai scumpe fata de celelalte companii, asadar calculatoare second hand  de la compania hp se afla tot pe un loc 2 in clasamentul nostru.

Nu am indragit niciodata compania IBM, sunt ele fiabile insa designul lasa de dorit, sa nu mai zicem ca daca vrei sa-i schimbi un hdd te apuca toti nervii, prost gandite si prost facute. Sunt ei pe primul loc in lume la calculatoare insa dupa cum v-am zis noi nu le indragim.

Mai avem sa discutam despre NEC, in general acestea sunt fiabile, foarte usor de schimbat componentele in el insa in mare parte lucreaza mai mul ce cei de la AMD, nu negam, sunt si pe intel insa cand le gasesti sunt mult mai scumpe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.