LinkedIn – Povestea continua! Vezi cati utilizatori sunt pe LinkedIn

Am vorbit de facebook, de twitter si acum a sosit momentul sa dezbatem subiectul LinkedIn. In prima faza vreau sa va spun cu ce sa mananca mai exact acest site si care sunt principalii concurenti ai retelei de socializare.

LinkedIn are in prezent 150 de milioane de utilizatori la nivel mondial si peste 400.000 conturi facute de Romani. O cifra absolut impresionanta pentru nivelul din Romania, o cifra care a dat pe spate pe cei de la twitter care ditin in Romania decat 60 mii de conturi.

LinkedIn este o retea de socializare profesionala ce s-a extins in toate colturile lumii si de curand s-a lansat si versiunea in Limba Romana. Site-ul din Romania detine un PR4, un pagerank extrem de bun pentru promovarea articolelor si a site-urilor.

LinkedIn este deja tradus in 6 limbi de cirulatieie internationala: engleză, franceză, germană, italiană, portugheză şi spaniolă. Noi Romanii chiar trebuie sa ne mandrim ca avem o retea de socializare profesionala.

Biroul central al aceste companii se afla in California. In anul 2011 a fost listat la bursa si s-a stabilit undeva la 86 euro/actiune. In prezent LinkedIn valoreaza 430 de milioane de dolari, o cifra absolut impresionanta cand vine vorba de un site de socializare.

Peste 150 de milioane de profesioniști folosesc LinkedIn pentru a face schimb de informații, idei și oportunități

  • Fiți la curent cu știrile despre contactele și sectorul dvs. de activitate
  • Găsiți persoanele și informațiile de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele
  • Controlați-vă identitatea profesională on-line

Acestea fiind zise nu ezitati sa fa faceti un cont pe cea mai profesionala platforma de socialiare.

One thought on “LinkedIn – Povestea continua! Vezi cati utilizatori sunt pe LinkedIn”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.