Vinerea Neagra 2013 la eMAG 22.11.2013 – Promotii, reduceri, oferte, detalii si tot ce tine de Black Friday 2013!

emag_logo

Daca ne-ati urmarit blog-ul probabil stiti cu siguranta ca Black Friday 2013 nu se va mai tine pe 29 noiembrie, noua data este 22 noiembrie si cumparatorii sunt tot mai nerabdatori sa vada reducerile, promotiile si ofertele la toata gama IT. Unii isi doresc sa cumere televizoare, laptopuri si tablete, altii isi doresc promotii la electrocasnice, in mod cert Romanii sunt inebuniti dupa reduceri, chiar daca vor cumpara si vor face datorii, ei tot vor lua produsele pe care si le doresc, asta mai ales ca au asteptat un an pentru a beneficia de aceste reduceri.

Trebuie neaparat sa ne facem cont pe toate site-urile, este foarte mult probabil sa avem stoc epuizat in cateva minute pe majoritatea site-urilor, clar cand ne dorim ceva trebuie sa verificam mai multe site-uri. In prima faza avem eMAG care a pregatit 250 de mii de produse pentru ziua de BF2013, destul de multe inca sa se satisfaca nevoile Romanilor.

Ma astept la reduceri substantiale la produsele scumpe, inca nu avem o oferta dar cu siguranta asa o sa fie. Ne gandim ca un Televizor care costa acum 1200 RON, probabil o sa coste undeva la 900 RON, dar cand discutam de un TV de 10000 RON, probabil o sa-l gasim cu 6000 RON. Acestea sunt doar niste predictii, oferte bune o sa avem la laptopuri si tablete.

Cei de le eMAG ne pregatesc oferte speciale si dupa cum spun ei foarte multe reduceri si surprize. Momentan nu stim nimic, dar cu siguranta vom posta aici pe blog ofertele de indata ce ele vor fii disponibile, probabil in seara de 21 noiembrie 2013 vom avea primele informatii, anul trecut ne-au oferit un print screen cu produsele la oferta si speram ca si in acest an sa avem tot un print screen cu care sa ne prezinte ofertele.

Alte magazine participante:
domo – reduceri foarte mari de black friday 2013
PC Fun – produse IT la cele mai bune preturi
Electro Fun – magazin online de produse IT
La RedOute – haine si incaltaminte
Running Shop – magazinul sportivului
Nooncopenhagen – ceasuri originale
PretulOK – Calculatoare Second Hand

One thought on “Vinerea Neagra 2013 la eMAG 22.11.2013 – Promotii, reduceri, oferte, detalii si tot ce tine de Black Friday 2013!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.