REVIEW: Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A09A1D, 9000 BTU + Kit instalare inclus

A venit vara, caldura foarte mare atunci cand discutam despre apartamentele din orasele aglomerate, asa ca ne-am gandit sa ve recomandam unul din cele mai ieftine si cele mai fiabile aparate de aer conditionat, un aparat care isi va face treaba cu siguranta in timpul verii.

Este vorba de modelul VAC-A12A1D de la Vortex, un aparat de aer conditionat ce are o capacitate de racire de 9000 BTU, un aparat care vine cu clasa de energie A atat pentru racire cat si pentru incalzire.

Caracteristici care se mai pot evidentia la Aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D nu prea mai sunt, doar ca avem un afisaj LED si un kit de instalare inclus, acesta este un lucru foarte benefic pentru cei care doresc sa nu mai consume alti bani pe instalare.

Oricum cei care il vor cumpara nu se vor uita niciodata la consum sau la culoarea aparatului, important este sa raceasca repede si bine.

Sunt foarte multi care sunt interesati de consum, asadar avem o putere consumata la incalzire de 2650 w si o Putere consumata la racire de 2500 w.

Vortex VAC-A09A1D

Se anunta o vara fierbinte, asa ca noi va recomandam aparatele de aer conditionat de la Vortex.

Vortex Insternational SRL este o companie care s-a dezvoltat foarte mult pe piata din romania in domeniile electronice și electrocasnice. Acest compartiment, electronice și electrocasnice, își începe activitatea pe piața din România în 1998.

Pentru a achizitiona un aparat de aer conditionat la un pret promotional, cu transport gratuit + deschiderea coletului la livrare, plus un Kit de instalare inclus, accesati: Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A09A1D, 9000 BTU + Kit instalare inclus

SPOR LA CUMPARATURI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.