Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

WD a anuntat noul HDD Purple de 6 TB

WD (Western Digital) a lansat recent un nou hard disk din seria Purple cu capacitatea de stocare de 6 TB, care a fost proiectat special pentru piata sistemelor de supraveghere video. Noile unitati de stocare pot fi utilizate pentru sistemele de securitate a locuintelor, dar si pentru cele a IMM-urilor (Intreprinderi Mici si Mijlocii).

„Supravegherea video este una dintre aplicatiile pionier ale conceptului de Internet-of-Things. Combinatia dintre camerele video de inalta rezolutie cu video recordere cu spatiu de stocare extins imbunatateste semnificativ securitatea utilizatorilor. Unitatile WD Purple de 6 TB aduc inovatie in aceasta piata aflata intr-o continua dezvoltare”, a declarat Matt Rutledge, Vice Presedinte Senior si Manager General la WD Storage Technology Group.HDD WD Purple 6 TBCaracteristici si specificatii:

AllFrame – micsoreaza perderile de frame-uri video, perfectioneaza redarea video si dezvolta numarul de discuri suportate, cu ajutorul streaming-ului ATA. In plus, WD Purple integreaza mai multe actualizari de firmware pentru o imbunatatire a redarii video, dar si pentru a reduce intreruperile unui sistem de supraveghere.

IntelliSeek Technology – analizeaza vitezele perfecte pentru cerintele de utilizare a sistemului, reducand consumul de energie si limitand zgomotele si vibratiile ale acestuia.HDD WD Purple 6 TB (2)Unitatile de stocare au fost fabricate pentru a putea fi incluse, usor si fara dificultati, in oricare sistem de supraveghere video, fiind proiectate si testate la cele mai bune standarde a diviziei de supraveghere.HDD WD Purple 6 TB (3)Seria de hard disk-uri WD Purple a fost lansata, pentru prima data, in luna februarie a acestui an, iar compania a inceput, de atunci, sa beneficieze de cat mai multe colaborari importante cu diversi parteneri, cunoscuti sau mai putin cunoscuti, de pe piata supravegherii video. Produsele din seria WD Purple au fost supuse unor teste care au aratat o performanta mai mare fata de celelalte produse de pe piata, similare cu acestea.HDD WD Purple 6 TB (4)Hard disk-urile WD Purple sunt deja disponibile prin anumiti parteneri, iar acestea vor avea o capacitate de stocare intre 1 TB si 6 TB, dar si o garantie de 3 ani. Modelul (WD60PURX) WD Purple de 6 TB va avea un pret de pornire de 330 dolari.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J