Western Digital semneaza un parteneriat cu Milestone Systems

Western Digital Corporation (abreviat WDC sau WD), unul dintre cei mai mari producatori de hard disk-uri din lume, a anuntat semnarea unui parteneriat cu Milestone Systems, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii dedicate supravegherii video.

„Tehnologiile de ultima generatie au extins aria de utilizare a sistemelor de supraveghere video. Western Digital si Milestone se concentreaza pe dezvoltarea unei solutii de supraveghere video simple, care sa poate fi instalata rapid si care sa poata functiona optim pentru perioade lungi de timp, de cativa ani. Supravegherea video este doar una dintre verticalele in care pot fi folosite cu succes modelele My Cloud, acestea putand fi utilizate si ca solutii de back-up sau ca centre de transmitere de date”, a declarat Sven Rathjen, Vice President Marketing pentru Western Digital Content Solutions business.oaap_milestone

Software-ul Milestone Arcus Surveillance va fi disponibil pentru prima data pe dispozitivele NAS (Network-Attached Storage) Western Digital My Cloud Business Series, urmand ca dupa aceea software-ul sa fie implementat si pentru seria My Cloud Expert.

„Suntem mandri de semnarea parteneriatului cu Western Digital, care are drept scop punerea la dispoziție a unei solutii de supraveghere video bazata pe sistemele NAS My Cloud. De acum, clientii Western Digital se pot bucura de o instalare facila si rapida a unui soft de supraveghere video, de un proces automat de detectie al camerelor si de o interfata intuitiva. Platforma permite, de asemenea, accesarea stream-urilor de oriunde, oricand, inclusiv prin intermediul dispozitivelor mobile”, a declarat Lars Nordenlund, Vice President al Incubation and Ventures in cadrul Milestone Systems.

Platforma software Milestone Arcus Surveillance, dedicata supravegherii video, este conceputa pentru a fi integrata in dispozitive hardware, precum unitatile de stocare NAS Western Digital My Cloud. Odata cu integrarea aplicatiilor Milestone in dispozitivele Western Digital cu My Cloud OS 3, unitatile NAS vor fi transformate in sisteme de inregistrare video, iar prin descarcarea aplicatiei Milestone prin My Cloud App Store, utilizatorii vor avea posibilitatea de a instala pana la 16 camere video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.