Whirlpool AMD 024 Inverter: pret si review!

Pe caldura aceasta nu avem decat sa prezenam aparate de aer conditionat, asa ca astazi am decis sa prezentam modelul Whirlpool AMD 024 Inverter, un produs ieftin, de calitate si facut de o firma care detine suprematia in produse electrocasnice si nu numai.

Whirlpool AMD 024 Inverter se poate folosi atat vara cat si iarna, astfel capacitatea de racire (BTU) este 8871 iar capacitatea de incalzire (BTU) este 9895. Clar nu sunt prea multe de prezentat atunci cand discuti despre un aparat de aer conditionat, dar in continuarea articolului vom prezenta detalii care fac diferenta intre unul de o calitate mai inferioara si acest produs pe care il prezentam.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 024 Inverter vine cu clasa de eficienta energetica pentru racire A+ si pentru incalzire A, mai departe prezentam filtrul HEPA, High Efficiency articulate air (eficienţă ridicată pentru particule) reţine particulele fine de praf care pot provoca crize de astm şi alte simptome la nivel respirator.

Whirlpool AMD 024 Inverter vine cu cea mai recenta tehnologie, este vorba de tehnologia Inverter, aceasta face ca aparatul de aer conditionat sa fie fiabil si econom, astfel puteresa se va regla in functie de necesitatile dorite. Iar pentru cei care au probleme cu zgomotul, ii anuntam ca nivelul de zgomot este foarte mic, pentru unitatea interioara avem doar 21 dB iar pentru cea exterioara 64 dB.

Whirlpool AMD 024 Inverter

Ce este extrem de interesant este faptul ca vine cu al 6-lea simt, aceasta functie face ca aparatul de aer conditionat sa regleze temperatura camerei astfel incat el va decide combinatia perfecta pentru racire, încalzire, ventilaţie şi dezumidificare, de asemenea aerul pe care il baga este mereu proaspat si face in interiorul camerei o atmosfera placuta, de relaxare.

 • Capacitate de racire (BTU): 8871
 • Capacitate incalzire (BTU): 9895
 • Clasa de energie incalzire: A
 • Clasa de energie racire: A+
 • Tip filtru: Hepa
 • Inverter: Da
 • Numar trepte ventilator: 3
 • Al 6-lea Simt: Da
 • Ventilare: Da
 • Brand compresor: GMCC

Pareri pro şi contra
Pro:
Vine cu tehnologia Inverter
Pret mic la ce functii ofera
Design potrivit pentru orice camera
zgomotul mic de doar 21dB pentru interior
Contra:
nu are kit de instalare inclus si nici nu vine cu montajul inclus.

Mai multe informatii despre pretul actualizat, detalii despre transport si pareri ale utilizatorilor care au cumparat, gasiti in banner-ul de mai jos.

banner 3

One thought on “Whirlpool AMD 024 Inverter: pret si review!”

 1. Eu am da 20 de milioane pe acest produs, acum vad ca s-a ieftinit destul de mult, pacat ca nu am mai stat sa il iau la un pret bun cum este acum.

  De ce s-a ieftinit atat de mult ? Nu puteam sa mai astept si eu sa il iau de 15 milioane, asa este cand te mananca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.