Whirlpool AWOC 72120 – masina de spalat rufe cu 7 kg si 1200 RPM

Daca in articolul precedent prezentam o alta masina de spalat de la Whirlpool, insa cu o viteza de rotatie mai mica, ei bine acum prezentam varianta de varf care vine cu 1200 RPM, este vorba de modelul Whirlpool AWOC 72120, un produs care se face remarcat atat prin caracteristici cat si prin pret, formand astfel un raport calitate-pret excelent.

Tehnologia AL SASELEA SIMT Infinite Care este prezenta si pe masina de spalat rufe Whirlpool AWOC 72120, aceasta tehnologie reduce semnificativ cantitatea de detergent, practic extrage detergentul dar nu mai mult de cat are nevoie, economisind astfel bani si protejand mediul.

Whirlpool AWOC 72120 poate utiliza cel mai scurt program pentru spalarea rufelor, este vorba de un program de 15 minute care se adreseaza rufelor mai putin murdare, practic putem incarca masina de spalat cu 3 kg de rufe, o programam si timp de 15 minute isi face treaba spaland rufele la o temperatura de 20-30 de grade maxim. Volumul de apa si energia electrica consumata fiind stabilite in asociere cu tehnologia AL SASELEA SIMT.

Cum spuneam si mai sus, avem o capacitate de incarcare de 7 kg, iar ca si caracteristici mai putem evidentia faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A-30% si vine cu o viteza de centrifugare de 1200 RPM, de asemenea avem un tip de incarcare frontala si putem zice ca nivelul de zgomot la spalare este de 59 db, relativ mic daca stam sa ne gandim ca un frigider poate avea 50 db, poate chiar mai mult.

Programele de spalat sunt destul de numeroase, putem evidentia: programul rapid, bumbac, clatire intensiva, delicate, spalare manuala, spalare cu apa rece, super Eco, prespalare si Aqua Eco, de asemenea imbucurator este faptul ca putem sa spalam rufe si cu apa rece, facand economie la energia electrica.

Sa nu credeti ca daca spalati nufele cu apa rece nu o sa aveti rezultate, asta pentru ca cei de le Whirlpool ne garanteaza cele mai bune spalari, bineinteles ca recomandam spalarea cu apa rece doar la rufele colorate, acestea pastrandu-se o perioada mai lunga de timp deoarece reduce riscul de a se decolora.

Pe finalul articolului vreau sa precizez ca Whirlpool AWOC 72120 vine cu un material foarte bun atat pentru cuva cat si pentru tambur, Polipropilena este materialul din care este confectionata cuva si otel inoxidabil pentru cuva, aceste aspecte evidentiind faptul ca avem de aface cu o masina de spalat rufe de o calitate extraordinara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.