Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

OFERTA: Whirlpool AWO/C52000 + Cadou Fier de calcat

In urma cu cateva zile am achizitionat noua masina de spalat Whirlpool AWO/C52000, o masina care mi-am dorit-o inca de cand am vazut ca este la oferta si ca o sa primesc cadou un fier de calcat in valoare de 219 lei.

Practic am economisit o multime de bani, odata la oferta pretului si odata la valoarea fiereului de calcat. Tin sa mentionez ca vechea masina de spalat (care nu mai functiona sub nici o forma si nu mai mergea reparata) mi-a fost ridicata gratuit chiar cand mi-a fost adusa masina de spalat noua. Practic am bifat „Doresc ridicarea gratuită a produsului vechi” si am scapat de ea, fara sa mai stau cu ea prin apartament, ca doar stiti…masinile de spalat sunt extrem de voluminoase, asa ca intr-un apartament e greu sa tii 2 masini (verifica noua oferta de pret).

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C52000 are o tehnologie unica, o tehnologie numita „AL SASELEA SIMT”, iar cu aceasta tehnologie, rezultatele de spalare sunt excelente, foloseste mult mai putine resurse (facem referire direct la consumul de curent si la consumul de apa – practic cu o cantitate mai mica de apa rufele se spala extrem de bine fata de o masina de spalat normala). In concluzie „AL SASELEA SIMT” garanteaza grija perfecta si rezultate perfecte (clasa A la spalare) pentru toate materialele, cel putin asta ne spun producatorii.

Nu o am de foarte mult timp, sa zicem aproximativ 2 saptamani in care am pus-o la treaba de 6 ori. Am tras cateva concluzii inca de la primele spalari:

– pot spune ca este foarte usor de folosit, adica nu iti trebuie manualul ca sa-i dai drumul
– ma bucura faptul ca are programul rapid de 30 de minute pentru rufe mai putin murdare
– capacitatea de incarcare este de 5 kg, nu se poate baga mai mult de aceste kg
– informatiile de pe display-ul LCD sunt satisfacatoare, in principiu ma interesa foarte mult ca pe afisaj sa arate timpul ramas
– Clasa de eficienta energetica A+

masina-de-spalat-whirlpool-awo-c-52000

Mai sus spuneam ca este o masina de spalat rufe care: simte, adapteaza si controleaza. Ei bine mai jos va prezentam exact ce simte, ce adapteaza si ce controleaza.

Simte: senzorul detecteaza dimensiunile exacte ale incarcaturii inainte de pornirea ciclului. Prin urmare, daca in masina de spalat rufe am adaugat 8 kg, cu siguranta aceasta nu poate porni.
Se adapteaza: exista un senzor care adapteaza cantitatea de apa la marimea exacta a incarcaturii, practic datorita acestui senzor, cantitatea de apa scade sau creste in functie de incarcatura masinii de spalat.
Controleaza: drept urmare, se adapteaza timpul si energia necesare spalarii incarcaturii de rufe.

Dupa cum stiti, Whirlpool vine mereu cu ceva nou, de aceasta data mai vine cu tehnologia Clean+, aceasta formeaza un ciclu special multifazic care, in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare.

CONCLUZIE: Sunt extrem de multumit de alegerea facuta si nu regret nici un moment ca am achizitionat aceasta masina de spalat rufe de la Whirlpool. Eu am profitat de aceasta oferta si am primit cadou si un fier de calcat din partea celui mai mare magazin online din Romania: Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C52000, 1000 RPM, 5Kg, Clasa A+, Alb
One thought on “OFERTA: Whirlpool AWO/C52000 + Cadou Fier de calcat

  1. Dan

    Aceasta masina de spalat a venit manusa pentru sotia mea, am dat-o pe spate cand i-am oferit si masina de calcat.
    Mai vreau astfel de oferte.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J