Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 – ofertă

De cand ma stiu eu, cand s-a discutat despre masini de spalat, Whirlpool a avut primul cuvant de zis, asta pentru ca sunt extrem de fiabile, cu un pret foarte bun si cu certitudinea ca au o durata de viata foarte mare, pe langa toate aceste aspecte trebuie sa va spun ca doresc sa achizitionez modelul Whirlpool AWO/C60100, un model ce vine cu un discount foarte mare.

Whirlpool AWO/C60100 este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala ce vine cu clasa de eficienta energetica A++ si cu un consum anual de energei electrica de 170KW, este o masina de spalat care spala rufele extrem de bine, cel putin asta spun cei care au achizizitionat-o de pe cel mai mare magazin online.

Nu ma intereseaza niciodata design-ul masini de spalat, vreau doar sa fie standard, alb pentru ca se potrivest oricarui decor din baia dumneavoastra.

Whirlpool AWO/C60100 vine cu un numar de 18 programe, printre care enumaram bumbac, lana, usor de calcat, consum redus de energie, clatire intensiva etc, toate aceste programe sunt disponibile pentru toti cei care o achizitioneaza. In schimb, ca si un minus pot sa precizez ca nu vine cu programul acela de 15 min pentru rufe mai putin mudare, insa multi spun ca nu este cine stie ce, pentru ca rufele nu se spala asa de bine.

Trebuie sa precizam ca masina de spalat vine cu o viteza de centrifugare de 1000 RPM si cu o capacitate de incarcare de 6 KG, mai putem adauga afisajul led care ii da un plus la design.

Avem de asemenea si foarte multe functii de siguranta, aici discutam si despre o functie speciala numita „Sistem de echilibrare a incarcaturii”, la care mai putem adauga selector de centrifugare, sistem detectare spuma, functie reset, programare intarziata si informatii care se regasesc pe display despre etapele parcurse de masina de spalat.

Probabil sunt foarte multi interesati si de zgomotul masinii de spalat, ei bine, va anunt ca avem un nivel de 59 dB la spalare si de 74 la centrifugare.

Inca un punct forte il reprezinta materialul din care este confectionata cuva, ei bine aici avem de aface cu Polipropilena, iar materialul tamburului este confectionat din otel inoxidabil.

Acestea fiind zise, va recomandam acest model impreuna cu garantia de 24 de luni (cu posibilitate de a extinde aceasta garantie) si va spunem ca este o alegere perfecta atunci cand vine vorba de achizitionarea unei masini de spalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.