Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Whirlpool AWS 71000 – Masina de spalat rufe de 7 kg

Sunt pe punctul de a-mi achizitiona o masina de spalat, asa ca in prima faza m-am gandit la modelul Whirlpool AWS 71000, nu stiu de ce, dar am asa o incredere in Whirlpool incat mi-a picat cu tronc pentru ca stiu ca este o companie Americana producatoare de electrocasnice, de asemenea mai stiu ca Whirlpool este cel mai mare producator de electrocasnice din lume, cu afaceri de 19 miliarde USD anual, și 70.000 de angajați la nivel mondial.

Trecand peste acest aspect, pe parcursul timpului am remarcat calitatea si fiabilitatea produselor de la Whirlpool, asa ca am ales modelul AWS 71000 datorita caracteristicilor dar si datorita pretului scazut, plus de asta sunt atras si de design, cu un afisaj led si cu un buton pe jumatate au simplificat toate functiile de care ai nevoie, iar printr-o simpla apasare de buton ti-ai terminat toata treaba.

Whirlpool AWS 71000 vine cu al 6-lea simt, acesta este foarte benefic pentru rufele colorate si actioneza in functie de culorile pe care le setam, astfel, rufele sunt protejate si nu se mai decoloreaza, iar negrul este protejat la fel de mult ca celelalte culori.

Ce ma avantajeaza la aceasta masina de spalat este faptul ca vine cu un program de spalare rapid, foarte benefic pentru rufe mai putin murdare, de exemplu daca avem tricouri care nu sunt murdare sau patate, doar au fost purtate odata, atunci punem un functiune programul de 15 minute, astfel vom reduce si cantitatea de apa dar si consumul de energie, pentru ca programul de 15 min se poate utiliza la doua temperaturi, 20 respectiv 30 de grade.

Interesant este faptul ca avem o capacitate de incarcare de 7 kg, facand parte din clasa de eficienta energetica A+++, cu o viteza de centrifugare de 1000 RPM, trecand in revista aceste aspecte mai trebuie sa precizez faptul ca nivelul de zgomot la centrifugare este de 74 db si nivelul de zgomot la spalare este de 59 de db.

Pentru cei care au copii vreau sa precizez faptul ca vine cu un sistem de siguranta impotriva copiilor, astfel vom reduce total riscul de a se intampla ceva.

In finalul articolului vreau sa precizez ca masina de spalat Whirlpool AWS 71000 este una foarte buna, avem materialul cuvei de Polipropilena si tamburul din otel inoxidabil, aceste caracteristici demonstreaza ca acest produs este de o calitate superioara fata de competitorii sai care au acelasi pret.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J