Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Will.i.am își lansează propriul smartwatch

Anii în care vedetele își lansau propriile colecții de parfumuri, haine sau produse cosmetice au trecut de mult pentru că evoluția tehnologiei digitale a cunoscut ascensiuni incredibile, iar vedetele de peste hotare încep să se implice în lansarea de gadget-uri care le poartă numele.
Unul dintre membri renumitei formații Black Eyed Peas, Will.i.am își lansează propriul device și companie care se va ocupa de producerea acestuia, iar produsul este unul care nu trebuie neglijat, fie că sunteți sau nu fanii lui Will.i.am.
Cântărețul a făcut de ceva timp publice intențiile sale cu privire la lansarea unui smartwatch, iar de curând, visul său a devenit realitate. Denumit The Puls, device-ul este mai mult decât un simplu ceas, deși are unul încorporat, acesta are un sistem GPS, un music player, care de altfel nici nu putea lipsi, un cronometru pentru fitness, măsurarea pașilor, a caloriilor consumate, aplicații pentru Facebook și Twitter, 1 GB memorie internă, 16 GB rezervă, conexiune Bluetooth. Smartwatchul funcționează cu un sistem de operare propriu producătorului.

nismo-2-650x0
The Puls are și câteva elemente și funcții în plus față de unele smartwatch-uri lansate, chiar față de cele de la Apple. La fel ca Smasung Gear S, ceasul deștept al lui Will.i.am poate trimite și primi mesaje, fără ca utilizatorul să mai aibă nevoie de smartphone. Noua funcție este cu siguranță binevenită în materie de tehnologie wearable, iar compania Will.i.am+ nu a ezitat în a profita de acest lucru.
Smartwatch-ul se va vinde alături de o jachetă care funcționează cu ceasul, un rucsac cu sistem muzical, ochelarii cu care se pot face fotografii și pantofii care indică greutatea și pașii făcuți zilnic. De asemena, ceasul are încorporată o cartelă SIM, astfel că utilizatorul poate păstra numărul de telefon de pe smartphone și pe ceas. The Puls funcționează deja cu aplicații precum Humin și Esri, urmând a fi introduse mult mai multe.
Will.i.am a declarat că ceasul va fi accesibil unui public larg, prețul acestuia fiind mai mic decât al unui Iphone 6.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J