Wink si Star-Light, noile branduri proprietare eMAG

Wink si Star-Light sunt noile branduri de electronice si electrocasnice proprii ale celui mai mare retailer online de IT&C din Romania, si anume eMAG.ro, fiind anuntata ieri lansarea oficiala a acestora.

Cu toate ca, eMAG a facut public abia ieri anuntul de lansare oficial a celor doua branduri Wink si Star-Light, compania comercializa deja produse sub brandurile respectiva.

Astfel, sub brandul Wink, eMAG comercializeaza deja tablete, urmand ca in primul semestru din 2015 sa introduca pe piata noi modele din gama mid-high, dar si sapte modele de smartphone-uri.Televizor Star-Light„Prin produsele comercializate sub brandul Wink dorim ca beneficiile tehnologiei actuale sa devina accesibile unui public cat mai mare. Wink este un brand cool, tineresc, care se adreseaza clientilor pasionati de mobilitate, conectivitate, dar care acorda o importanta sporita investitiei in achizitia produsului”, spune George Costache, Director Comercial al Diviziei Marci Proprii eMAG.

Tableta Wink One, primul model din portofoliu, are un ecran IPS de 7 inch la rezolutie WSVGA de 1024 x 600 pixeli, un procesor Allwinner A31S ARM Cortex A7 quad-core la 1 GHz, 1 GB de memorie RAM, 8 GB spatiu de stocare si este dotata cu sistem de operare Android v4.4.2 KitKat.

Cea mai recenta lansare este tableta Wink Elite 7.85, avand un ecran IPS de 7,85 inch, oferind o vizibilitate foarte buna din orice unghi, un procesor Cortex A7 quad-core la 1,3 GHz, 1 GB de memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare, care poate fi extins printr-un card microSD de pana la 32 GB, si sistem de operare Android v4.4 KitKat.Tableta Wink Elite 7.85„Estimam ca in primul an de la lansare vom vinde 20.000 de tablete Wink si 20.000 de smartphone-uri Wink”, mai spune George Costache.

Sub Star-Light, brandul propriu eMAG pe segmentul SDA, compania a lansat la sfarsitul anului 2014 produse din gama de electrocasnice mici. La inceputul acestui an, eMAG a lansat la portofoliu trei noi televizoare, urmand ca in lunile urmatoare sa mai lanseze sub brandul propriu noi televizoare, echipamente audio, precum si electrocasnice mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.