Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Zona IT v2.0 – design nou!

Bucuresti, 25.01.2015 – am lansat Zona IT v2.0 care aduce foarte multe noutati si un aer de prosperitate in vechile articole dar si in cele ce vor urma. O tema care se face remarcata prin functionalitatea ei dar si prin design-ul sic, o tema la care s-a muncit cateva zile bune, dar care intr-un final a ajuns aproape de varianta finala.

Trebuie urgent sa schimbam logo-ul pentru ca nu se mai potriveste deloc noului design, iar daca aveti noi propuneri chiar le asteptam pe pagina de contact a site-ului.

zona-it.ro este un site care se afla in mediul online din Romania de aproape 3 ani, de atunci nu s-a schimbat nici o tema si nu prea au fost adaugate plusuri privind desing-ul si functionalitatea site-ului. De asemenea, au fost integrate noile modulele facebook si google plus, avem in plus si un slide pe home page care face diferenta.

design nou

 

Daca aveti intrebari sau pur si simplu doriti sa va spuneti parerea (indiferent ca este buna sau rea), atunci o puteti face printr-un comentariu mai jos.
2 thoughts on “Zona IT v2.0 – design nou!

  1. Laura

    arata bine, dar mai renunta la reclamele din dreapta, sau macar incearca sa schimbi bannerele pentru ca sunt construite naspa

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J