Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Televizor Smart LED LG 42LB5800 – ecran IPS din gama 2014

Cu o diagonala a ecranului de 106 centimetri, televizorul Smart LED LG 42LB5800 va aduce performanta multimedia in propria locuinta. Astfel, va puteti bucura de un ecran IPS, tehnologia IPS fiind utilizata de LG, pentru a oferi ecrane mai rezistente, care sa afiseze imagini  clare si naturale. Astfel, sunt generate culori reale ale imaginii originale si reduce efectul de distorsionare a culorii, pentru a oferi culori naturale si mai consistente, indiferent de unghiul de vizualizare.

O alta calitate a tehnologiei IPS, intalnita la televizorul Smart LED LG 42LB5800 consta in claritatea pe care o ofera asupra imaginilor in miscare, iar ecranul este rezistent la socuri. Spre deosebire de unul cu aliniament vertical al cristalelor lichide, care are nevoie de mai mult timp pentru a-si reveni in urma unui soc, cel IPS revine rapid la starea normala.

Totodata, televizorul Smart LED LG 42LB5800 dispune de tehnologie Wi-Fi incorporata, iar prin functia LG Time Machine va puteti inregistra programele preferate, pentru a le revedea de cate ori doriti. In plus, se poate vizualiza continutul de pe diferite dispozitive inteligente pe ecranul televizorului, prin functia de partajare ecran. Se pot conecta diferite dispozitive cu LG Smart Share in interiorul locuintei dumneavoastra, chiar si atunci cand nu sunteti acasa. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati in contul dumneavoastra LG, pentru a va bucura de continul preferat atunci cand sunteti departe de casa.

Televizor Smart LED LG, 106 cm, Full HD, 42LB5800

Pentru o experienta multimedia cat mai deosebita, televizorul Smart LED LG 42LB5800 dispune de functia Virtual Surround Plus, prin care puteti avea impresia ca sunteul provine din tavan sau din toate directiile, pentru ca totul sa para cat mai real, atunci cand vizionati filmele preferate.  Nu in ultimul rand, prin utilizarea acestui televizor, veti economisi energie, prin functia Standby Mode Zeo sau prin controlul iluminarii LED pentru ajustarea stralucirii, atunci cand ascultati fisierele audio.

De asemenea, acest televizor dispune de 3 intrari USB 2.0, 3 porturi HDMI, conexiuni Slot CI+, HDMI si PC Auto In, cat si de o iesire digitala audio optica.  Nu in ultimul rand, prin functia de Cautare Universala, puteti beneficia de o lista de continut VOD, videoclipuri online de pe Youtube sau programe difuzate, pentru a gasi ceeea ce doriti pe televizor.

In mod cert, prin utilizarea acestui televizor de la LCD nu va puteti plictisi, datorita numeroaselor functii extrem de utile si a claritatii imaginii oferite. Daca doriti sa obtineti mai multe informatii, cat si un pret actualizat al televizorului, accesati bannerul de mai jos.

banner 3
One thought on “Televizor Smart LED LG 42LB5800 – ecran IPS din gama 2014

  1. arata bine

    arata bine, nu am ce sa zic, iar caracteristicile acestui tv sunt de laudat. de asemenea trebuie sa stiti ca puteti sa-l conectati direct la internet prin wifi fara sa mai fiti nevoiti sa cumparati un adaptor

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J