Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

5 functii esentiale ale ac-urilor cu Inverter

Aparatele de aer conditionat de ultima generatie sunt cele care se bazeaza pe tehnologia Inverter. Constant, se aduc imbunatatiri si se adauga noi functii unitatilor AC de diverse tipuri: casete de tavan, duct-uri pentru tubulatura, split-uri de perete, sisteme multisplit de aer conditionat etc., observandu-se din partea producatorilor un interes crescand pentru protejarea mediului inconjurator, dar si pentru indeplinirea celor mai ridicate asteptari si exigente din partea clientilor.

Am amintit de faptul ca ultimele modele de aparate AC, care se inscriu in clasa de eficienta A+, A++ si chiar A+++, detin proprietati utile si contribuie la reducerea consumului de energie. Acest lucru se va reflecta, prin urmare, si in viitoarele facturi la curent, permitandu-va sa economisiti intr-un mod destept. Dar aceasta nu este tot! Pasind, de exemplu, in lumea noilor split-uri de perete Yoki cu kit inclus care dispun de puteri variate (9000, 12000, 18000, 24000 BTU), veti descoperi ca ele va pot furniza nu doar necesarul de caldura sau de frig dorit, ci va pot oferi si un confort sporit in spatiul destinat climatizarii.

Cateva functii detinute de majoritatea AC-urilor moderne dotate cu compresor rotativ DC Inverter:

  • Intelligent Defrosting – reprezinta functia inteligenta de degivrare si depinde de valoarea temperaturii exterioare.
  • Turbo Cooling. Activand aceasta functie, veti obtine mult mai rapid temperaturi racoroase. Pentru a evita sa trebuiasca de fiecare data sa modificati setarile, puteti recurge la folosirea Timer-ului, programand momentele cand doriti ca aparatul sa opereze in regim de racire rapida. De exemplu, doar atunci cand va intoarceti acasa de la serviciu.
  • Functia Auto-Clean ofera eficienta crescuta in indepartarea oricaror spori si bacterii de mucegai, particule de praf si alti alergeni, favorizand crearea unui mediu curat, sanatos. Tot mai multe persoane se plang de probleme de respiratie sau cu plamanii, iar un aer purificat in locuinta este o conditie esentiala pentru mentinerea unei stari bune de sanatate.
  • Self-Diagnosis – aceasta functie se refera la mentenanta aparatului si va permite sa aflati imediat cand survine o eroare, prin afisarea codului erorii pe display-ul unitatii interioare.
  • Pe timpul noptii, puteti beneficia de un somn relaxant, aparatul regland in mod autonom cea mai potrivita temperatura pentru odihna. In plus, activand functia de noapte, implicit scade si consumul de energie.

Dupa cum puteti constata din exemplele de mai sus, este preferabil sa optati pentru un aparat de aer conditionat dotat cu Inverter si cu functii performante, deoarece veti obtine premisele crearii unui spatiu ambiental placut, cu temperaturi agreabile in conditii de confort sporit, iar simultan veti economisi energie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J