Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

5 motive pentru a achiziționa un laptop Acer

baterie laptop acerDevenita extrem de populara in anii 2000, atunci cand computerele personale au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate, compania Acer se lauda astazi cu produse extrem de echilibrate din punct de vedere al raportului dintre calitate si pret.

Categoria de laptopuri Acer reprezinta cea mai populara categorie a producatorului, iar motivele sunt cat se poate de convingatoare. Conform celor de la laptopstrong.ro, exista cel putin 5 motive pentru care un utilizator ar trebui sa ia in considerare achizitia unui laptop produs de Acer.

1. Producatorul este unul de incredere, cu o istorie bogata

Fondata in 1976 in Taiwan, Acer a reusit sa se impuna prin calitatea produselor si a incercat productia unui numar foarte variat de electronice. Daca la inceput s-a focusat doar pe microprocesoare, din 1976 si-a construit un nume international prin comercializarea de computere. In prezent, este al 3-lea cel mai mare producator de computere din intreaga lume.

2. Laptopurile au o baterie generoasa

Conform unor comparatii intre o baterie laptop Acer si o baterie Asus, se pare ca Acer prezinta mai multe calitati si o anduranta mai mare. S-au comparat cele doua branduri din cateva motive cat se poate de simple: Ambele sunt din Taiwan, ambele au un succes international si produc aproximativ aceeasi gama de produse. Comparate din punct de vedere al costurilor, Asus este mai scump.
In general, durata de viata a unei baterii de pe laptopurile Acer este de pana la 10 ore.

3. O diversitate mare de laptopuri

In principiu, Acer este destinat aproape oricarui tip de utilizator. Cei care au nevoie de mobilitate au la dispozitie laptopuri de pana in 14 inch, precum modelele Chromebook, in timp ce persoanele care au nevoie de un ecran mare pot alege modele chiar si de 17 inch, cum sunt unele Aspire 3. De asemenea, exista numeroase modele pentru iubitorii de jocuri, cu procesoare foarte puternice, rezolutie de redare foarte buna si placi video ce asigura experienta fiecarui detaliu. Se poate opta pentru Acer Aspire 5, Predator 21 X sau Aspire V Nitro. Sunt laptopuri cu rezolutii de pana la 3840 x 2160 pixeli si procesoare ce variaza intre Intel Core i3, I5 sau i7.

In principiu, in oferta Acer sunt atat laptopuri de buget, cat si laptopuri foarte bune, care aduna cele mai noi tehnologii si cele mai performante piese de pe piata. Indiferent de configuratie insa, de cele mai multe ori exista garantia unui raport excelent intre calitate si pret.

4. Produse rezistente

Cei de la Acer ofera o garantie foarte mare iar in cazul in care un produs se strica, pun la dispozitia utilizatorilor mai multe piese pentru laptopuri Acer, in asa fel incat investitia sa fie una minima, eficienta si de durata.

5. O comunitate mare de utilizatori Acer

De-a lungul timpului s-a creat o comunitate puternica a utilizatorilor de Acer, care pot oferi sfaturi si raspunsuri la eventualele probleme aparute in utilizare.

Cu toate aceste calitati, Acer este un brand care merita toata atentia in momentul in care se cauta un nou laptop.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J