More

  Abonamentul PlayStation Plus va crește prețul cu aproape 30% și vor fi adăugate noi jocuri din 6 septembrie

  GamingAbonamentul PlayStation Plus va crește prețul cu aproape 30% și vor fi adăugate noi jocuri din 6 septembrie

  În ultimul an, compania Sony a oferit abonaților săi PlayStation Plus o gamă diversă de jocuri și beneficii. Cu toate acestea, o veste neplăcută a îngrijorat comunitatea de gameri: prețurile abonamentului PlayStation Plus urmează să crească începând cu 6 septembrie. Această schimbare a fost anunțată alături de lista de jocuri ce vor fi disponibile în luna septembrie.

  Noi jocuri în abonamentul PlayStation Plus

  În fiecare lună, abonații PlayStation Plus așteaptă cu nerăbdare anunțul jocurilor ce vor fi incluse în abonamentul lor. Luna septembrie nu face excepție și aduce câteva titluri așteptate de fanii platformei PlayStation. Printre acestea se numără:

  1. Saints Row – un joc de acțiune open-world, care oferă o experiență similară celebrei serii GTA. Lansat inițial în 2006, Saints Row a câștigat rapid popularitate prin gameplay-ul său captivant și povestea plină de umor.
  2. Black Desert – o MMORPG (joc de rol online multiplayer masiv) cu tematică fantasy. Acest joc impresionează prin grafica sa detaliată și posibilitatea de a explora un vast univers virtual alături de alți jucători.
  3. Generation Zero – un shooter cooperativ în care jucătorii se luptă împotriva unor mașini ostile într-un mediu post-apocaliptic. Colaborarea este cheia succesului în acest joc, iar abonații PlayStation Plus vor avea ocazia să își testeze abilitățile alături de prieteni.

  Creșterea prețurilor abonamentului PlayStation Plus

  Cu toate că lista de jocuri pentru luna septembrie a stârnit entuziasm printre abonații PlayStation Plus, aceștia au fost surprinși de o veste mai puțin plăcută. Sony a anunțat că prețurile abonamentului vor crește începând cu data de 6 septembrie. Această schimbare se aplică în special abonamentelor anuale și va afecta diferitele niveluri de abonament PlayStation Plus:

  1. PlayStation Plus Essential – prețul acestui abonament va crește de la $59.99 la $79.99. Acest nivel de abonament oferă acces la jocuri gratuite în fiecare lună și alte beneficii exclusive pentru abonați.
  2. PlayStation Plus Extra – abonații acestui nivel vor plăti acum $134.99 în loc de $99.99. Această creștere a prețului va permite abonaților să beneficieze de jocuri exclusive și să obțină reduceri suplimentare la achiziționarea de jocuri.
  3. PlayStation Plus Premium – cel mai înalt nivel de abonament PlayStation Plus va suferi o creștere semnificativă de la $119.99 la $159.99. Abonații acestui nivel vor avea acces la toate beneficiile oferite de PlayStation Plus, inclusiv jocuri gratuite și reduceri exclusive.

  Este important de menționat că noile prețuri vor intra în vigoare începând cu data de 6 septembrie 2023. Până la această dată, abonații încă mai pot profita de prețurile actuale și pot prelungi abonamentul la nivelurile dorite. De asemenea, este posibilă achiziționarea mai multor abonamente pe o perioadă mai lungă, ceea ce va permite economisirea de bani pe termen lung.

  Urmariți recenzia noastra despre PlayStation5.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante