Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Laptop Acer Aspire ES1-512-C99N – 499 RON de black friday 2014

Nu credeam vreodata sa vad ca un laptop cu aceasta configuratie la acest pret, ei bine Acer Aspire ES1-512-C99N vine de black friday 2014 la un pret atat de mic incat nu o sa va vina sa credeti, este vorba de o suma de 499 RON, clar este greu de crezut, insa cu siguranta avem si dovezile ca suma aceasta este reala si ca ofertele sunt pe bune.

Laptopul Acer Aspire ES1-512-C99N vine cu o configuratie bunicica, adica nu avem cu ce sa ne facem de ras pentru ca avem o capacitate de stocare de 500 GB si un procesor Intel Celeron Dual Core, cred cu tarie ca este un laptop office care isi face foarte bine treaba si il recomand tuturor elevilor si studentilor care sunt la prima achizitie de laptop.

Cred ca este un pas foarte important pentru tinerii care doresc sa treaca de la un calculator la un laptop, tot ce trebuie sa faca este sa se trezeasca de dimineata si sa il comande cat mai repede pentru ca stocurile nu sunt asa mari incat sa satisfaca pe toata lumea.

Vreau sa mai precizez ca laptopul vine cu o garantie de 2 ani, transportul este gratuit si pretul acesta este valabil doar de black friday 2014, accesati link-ul de mai sus pentru a vedea promotia. Noi speram doar sa-l prindeti in stoc, asta este cel mai important.

Laptop Acer Aspire ES1-512-C99N, Intel Celeron Dual-Core, Memorie 2 GB, HDD 500 GB

Laptop Acer Aspire ES1-512-C99N, Intel Celeron Dual-Core, Memorie 2 GB, HDD 500 GB
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J