Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

POSSIBLE Games lanseaza jocul Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds si pentru Android

POSSIBLE Games a lansat aplicatia jocului Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds si pentru Android, fiind deja disponibila in Google Play si pe Amazon, ca urmare a succesului inregistrat de catre versiunea pentru iOS a acestuia.

Adventures of Poco Eco, tradus in limba romana Aventurile lui Poco Eco, este un joc de aventura, care a fost realizat special de catre o agentie de publicitate pentru lansarea unui album musical, si anume “Lost Sonds” al producatorului de muzica Iamyak, fiind concentrat pe muzica, designul grafic si aventura jocului. Actiunea jocului se desfasoara intr-un spatiu captivant, cu un aspect vizual excelent, avand ca scop gasirea sunetelor pierdute de catre Poco Eco, personajul principal, si tribul sau, prin rezolvarea mini-puzzle-urilor si a celor 12 nivele de animatie 3D.Adventures of Poco Eco - The Lost Sounds“Este pentru prima data cand o agentie de publicitate are curajul sa creeze un joc special pentru lansarea unui album musical. Ne place sa fim pionieri si sa ne demonstram ingeniozitatea si curajul. Tocmai de aceea ne bucuram ca jocul a prins atat de bine la posesorii de iPhone si iPad si speram ca si versiunea pentru Android sa fie la fel de mult descarcata si discutata”, a declarat Stefan Iarca, Country Head POSSIBLE Romania.

Jocul a fost in topul celor mai bune aplicatii a lunii martie din App Store, la doar trei zile de la lansarea pentru iOS, fiind considerat Editor’s Choice in App Store. Pe langa acestea, a mai fost jocul saptamanii in App Advice, jocul inspirational ales de catre Adobe si pe prima pagina a celebrului site Béhance, iar Poker Gamer i-a acordat un Gold Award.

Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds este deja disponibil in Google Play, iTunes si pe Amazon, la un pret de 3 euro/dolari. In plus, odata cu descarcarea acestui joc, veti primi si acces gratuit la noul album Iamyak – Lost Sounds (coloana sonora a jocului).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J