Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Alegerea furnizorului de limbi straine pentru companii

Mediul corporatist incepe sa se dezvolte din ce in ce mai bine si in tara noastra, lucru care nu poate fi decat benefic pentru economia tarii si pentru cei care doresc un loc de munca in cadrul unei corporatii. Avand in vedere ca in mediul corporativ cunoasterea unei limbi straine, in special limba engleza reprezinta o conditie obligatorie, din ce in ce mai multe corporatii apeleaza la pregatirea angajatilor in acest sens. Pentru ca acest gest sa ofere rezultate cat mai bune, iata cateva dintre criteriile pe care trebuie sa le aiba in vedere un manager atunci cand cauta un furnizor cursuri engleza companii:

– Nevoile angajatilor trebuie sa reprezinte principalul criteriu in functie de care se alege furnizorul cursurilor de limbi straine. Acest lucru presupune evaluarea nivelului de cunostinte lingvistice al angajatilor precum si stabilirea nivelului la care trebuie sa ajunga angajatii in ceea ce priveste limba engleza.
– Domeniul in care isi desfasoara activitatea compania este un alt criteriu ce nu trebuie pierdut din vedere, chiar daca unii manageri considera neimportant acest criteriu. Intr-adevar, nu este un criteriu decisiv insa este destul de important avand in vedere ca in fiecare domeniu de activitate exista cuvinte si fraze specifice acelui domeniu de activitate.

– Experienta si personalul ce lucreaza in cadrul firmei ce ofera cursuri de limba engleza reprezinta un alt criteriu ce trebuie evaluat foarte bine in momentul in care se alege partenerul cu care urmeaza colaborarea. Acest criteriu este important avand in vedere ca desi pe piata de profil se gasesc multe firme care ofera cursuri de limba engleza, nu toate ofera standarde inalte, cum de exemplu trebuie sa fie firma care ofera cursuri de limba engleza angajatilor din mediul corporatist.

– Chiar daca in momentul in care vrei un lucru de calitate, banii nu mai reprezinta criteriul numarul unu in functie de care faci achizitia, acest lucru nu inseamna ca, criteriul financiar nu mai trebuie luat in considerare. Acesta trebuie sa conteze insa nu trebuie sa afecteze calitatea serviciului contractat. Ilsc.ro este un exemplu foarte bun de firma care ofera cursuri de limbi straine la un raport pret calitate imbatabil motiv pentru care recomand tuturor celor care doresc sa invete o limba straina apelarea la serviciile acestora.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J