Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Alienware Area-51, noul sistem desktop cu carcasa triad-design

Sistemele desktop nu mai sunt la mare cautare, iar aceasta piata devine tot mai restransa si este depasita de cea a device-urilor mobile, insa cei de la Alienware inca mai spera la o schimbare si lanseaza noul sistem, Area-51, in care a investit extrem de mult pentru un design impresionant.

Compania a optat, in ultimi ani, pentru un design din 2011, iar Alienware a lansat noul Area-51 bazat pe un design inovator. Inovatia carcasei triad-design (designul carcasei in trei parti, in forma de triunghi) transforma PC-ul intr-o masina de joc superioara. Sistemul este centrat pe doua principii de proiectare principale: managementul termic optimizat si cel mai bun din clasa ergonomica. Area-51 dispune de doua manere pozitionate la doua dintre cele trei colturi, deoarece sistemul are o greutate de 20 kg.Alienware Area-51Noul sistem este conceput pentru a se pastra rece cu ajutorul unor ventilatoare interne, foarte silentioase, care permit fluxului de aer rece sa ajunga la compenetele hardware si sa mentina temperatura rece, chiar si la performate maxime. Designul inclinat, ajuta si el la racirea acestuia, datorita spatiului mare dintre carcasa si perete, acesta elimina rapid aerul cald.Alienware Area-51 5Alienware Area-51 este proiectat pentru a suporta pana la trei placi video de dimenisiuni normale si permite conectarea a trei monitoare 4K Ultra HD la rezolutia de 11520 x 2160 pixeli, oferind o experienta de joc impresionanta si un ecran imens.Alienware Area-51 4Pe parte de hardware, Area-51 vine cu noul chipset Intel X99 Express si procesor Intel Core i7-E de pana la 8-core (overclockat), suport pentru noile memorii DDR4 de pana la 32 GB cu frecventa de 2133Mhz in modul quad-channel si sursa de alimentare de pana la 1,5 kW. In ceea ce priveste conectivitatea, sistemul dispune de cel mai recent protocol wireless 802.11ac si de o gama mare de porturi si optiuni de conectivitate.Alienware Area-51 3Area-51 mai vine si cu cateva aplicatii interesante: Command Center 4.0 – permite personalizare sistemului pentru o experienta mai buna de joc. Adrenaline Alien – permite sa monitorizati performantele si sa vizualizati detaliile grafice in timp real pentru procesor, memorie, placa video si adaptorul de retea. AlienFX – permite personalizarea celor noua leduri de iluminat, integrate in carcasa, in peste 20 de culori.Alienware Area-51 2Compania nu a dat mai multe detalii despre data de lansare si pretul noului sistem Alienware Area-51, insa este de asteptat sa fie disponibil pe piata pana la sfarsitul acestui an.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J