Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Allview a anuntat smartphone-ul V1 Viper S 4G

Allview a prezentat smartphone-ul V1 Viper S 4G, primul telefon cu modem LTE al companiei, in cadrul evenimentului Mobility Reseller Days care a avut loc, joi, in Polonia.

Smartphone-ul are incorporat modulul LTE care ofera o conexiune 4G cu viteze de descarcare de pana la 150 Mbps si de incarcare de pana la 50 Mbps, de aproximativ 10 ori mai mare decat vitezele oferite de conexiunea 3G.

“Nevoia de comunicare este in acest moment una complexa, astfel ca si cerintele clientilor cu privire la un device care sa le satisfaca sunt tot mai ridicate. Produsele noastre imbina performanta, design-ul elegant si inovatia, iar diversitatea acestora da posibilitatea clientilor sa aleaga exact ce li se potriveste”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.Allview V1 Viper S 4G V1 Viper S 4G are un ecran IPS LTPS (Low Temperature Poly-Silicon) de 5 inch (cu protectie Corning Gorilla Glass si tehnologie OGS – One Glass Solution) la rezolutie HD de 1280 x 720 pixeli, acesta beneficieaza de sistemul CABC (Content Adaptive Brightness / Backlight Control) care garanteaza o intensitate a luminozitatii ecranului adecvata continutului afisat si posibilitatea de imbunatatire a duratei de viata a bateriei cu maxim 30%, in functie de modul de utilizare.Allview V1 Viper S 4G 8Smartphone-ul vine bazat pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 400 cu procesor Cortex A7 quad-core la 1,2 GHz, 2 GB de memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare, procesor grafic Adreno 305 la 450 MHz si sistem de operare Android KitKat v4.4.2.

Allview V1 Viper S 4G 6 Pe langa acestea, telefonul mai are camera principala de 8 MP, camera frontala de 5 MP (cu blitz pe LED), baterie Li-Polymer de 2000 mAh si slot microSD de pana la 32 GB. In plus, dispozitivul mai vine cu un difuzor plasat intr-un compartiment acustic (cu tehnologia DTS – Digital Theatre System), GPS (cu suport GLONASS – Global Navigation Satellite System) si o grosime de doar 6,9 mm, datorita utilizarii tehnologiei Laser Direct Structuring.Allview V1 Viper S 4G 7Allview V1 Viper S 4G este disponibil pe site-ul oficial al companiei, iar pretul de pornire este de 1200 de lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J