Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

AltGrad lanseaza noul website dedicat piese auto FORD – Catalog.Altgradauto.ro

Noul website dedicat piese auto Ford | Catalog.Altgradauto.ro


Piese auto Ford – Catalog.AltgradAuto.ro website dedicat Piese auto FORD !

“O afacere care aduce doar bani, este o afacere proastă.” – Henry Ford

Partenerul Ford, Altgradauto, isi lanseaza noul website dedicat Piese auto FordCatalog.AltgradAuto.ro. Acest website aduce functii noi pentru cautarea de piese Ford avand si un un design nou mai simplu cu o interfata prietenoasa pentru cumpararea de piese auto Ford. Site-ul nu se bazeza pe platforma TecDoc fiind un upgrade ce contine si producatori aftermarket de foarte buna calitate cum ar fi DP spare Parts For Ford, provenienta Turcia.

Catalog.Altgradauto.ro promoveaza piesele Ford originale, fapt pentru care merita sa cumparam de aici. Astfel, magazinul atinge cateva puncte esentiale:

  • In magazin regasim 16 categorii principale de piese auto Ford precum: ambreiaj cutie de viteza, chiulasa motor benzina si diesel si axe came, turbosuflanta galerie evacuare cu galerie admisie supapa recirculare gaze egr si intercooler.Revizie, stergatoare, elemente caroserie.
  • Avem acces la o baza de date cu piese originale Ford, filtre, distributii originale Ford, pachete amortizoare, pachete ambreiaje cu rulment Ford Motorcraft, jante aliaj originale Ford, jante tabla, senzori piese auto Ford, care vin numai pe original, pozele sunt reale in format HD, mobile friendly.
  • A fost usurat modul de cautare, adaugata posibilitatea de inregistrare cu cont sau prin Facebook login si de plata online in rate fara dobanda. Exista discount de volum pentru clientii care cumpara mai mult, status comanda iar confirmarea comenziilor si a expeditiiei se face prin sms automat.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J