Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Amazon Kindle Voyage – un alt pas spre lumea cărţilor virtuale

Nici măcar hard cover-urile nu mai pot concura cu noul ebook reader de la Amazon, care a lansat de curând ceea ce specialiştii numesc un miracol al noii tehnologii digitale.

În 2007 compania americană lansa primul său e-reader, un device scump, masiv, care nu anticipa nici pe departe varianta futuristă din 2014. E-readerul se vindea pe atunci cu 400 de dolari şi avea de înfruntat numeroase ostilităţi din partea unui public încă iubitor al mirosului paginilor unei cărţi printate şi reticent în privinţa funcţionalităţii şi designului extrem de neatractiv de atunci al Kindle-ului. Limitat doar la a citi cărţi cumpărate de pe Amazon, acel Kindle a fost, am putea spune, primul pas timid făcut în lumea cărţilor digitale, care astăzi câştigă tot mai mulţi cititori.

Revenind în actualitate, noul Kindle Voyage este mai mult decât un suport pentru cărţi, adică mai mult decât paginile pe care le afişează. Display-ul HD face ca textul să fie afişat la o rezoluţie de 300 pixeli pe inci, iar graficele şi hărţile apar la fel de clar precum apar pe o pagină printată alb negru. Senzaţia pe care acest Kindle ţi-o creează este aceea că uiţi că citeşti o carte pe un suport electronic.

kindle-voyage

Echipa Amazon a declarat că noul e-reader este singurul de pe piaţă care imită cel mai mult paginile unei cărţi fizice, îmbinând în acelaşi timp confortul unui suport de carte cu flexibiliatea şi funcţionalitatea pe care un e-reader o oferă. Kindle Voyage are un preţ care începe de la 199 dolari, fiind cel mai scump Kindle de la Amazon dar, totodată, şi cel mai performant.

Kindle Voyage creează senazaţia unei lecturi în bibliotecă, dar este mai mult decât o simplă carte. De exemplu, cu ajutorul programului X-Ray obţii un ghid al personajelor din lectură, poţi căuta un cuvânt sau frază doar tastând-ule, sau poţi reveni la paginile dorite în câteva secunde. Lectura devine astfel un proces mult mai relaxant pentru cititor, care poate accede la informaţie mult mai simplu. Kindle Voyage este cel mai subţire e-reader de la Amazon, oferind un display performant, cu mult superior altor device-uri asemănătoare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J