Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Amazon a lansat WriteOn, un serviciu dedicat iubitorilor de lectură

Amazon a lansat un serviciu de scriere şi editare texte denumit WriteOn, ce va reprezenta o comunitate online unde cititorii şi scriitorii se pot întâlni virtual şi unde pot discuta despre procesul creativ al scrisului. Scopul este de a îmbunătăţi activitatea literară, atât a celor care creează literatură, cât şi a celor care o consumă. Servicul WriteOn permite autorilor să publice capitole din opere pe o pagină de autor, iar creaţiile sunt filtrate de opiniile cititorilor, fiind clasificate în funcţie de popularitate şi like-uri.

download
Servicul lansat de Amazon este în întregime dedicat iubitorilor de lectură şi creatorilor ei, care au ocazia de a-şi stiliza operele şi de a avea un prim feedback din partea cititorilor. În acelaşi timp, WriteOn îi reuneşte pe bibliofilii cărora le place să discute despre cărţile citite şi să primească noi recomandări de lectură, totul fără niciun cost.
Scriitorii debutanţi, care nu au avut şansa de a publica la nicio editură, îşi pot uploada pagini din manuscrise pentru a fi citite şi comentate de un public larg. Paginile pot fi şterse oricând, iar cei interesaţi de acest proiect sunt rugaţi de echipa Amazon să intre pe următoarea adresă https://writeon.amazon.com/ , introducând acest cod X9RJTE9H .
WriteOn a început să devină popular încă din această vară, dar totul a căpătat o amploare mai mare de curând, mulţumită The Digital Reader. Site-ul nu este încă finisat, urmează ca, odată cu creşterea popularităţii lui, să primească un design atractiv şi util pentru vizitatori.
Astfel de proiecte nu sunt noi, dar se dovedesc a fi extrem de profitabile, cel puţin în ceea ce priveşte numărul de vizitatori. Un exemplu îl reprezintă Wattpad care are milioane de utilizatori şi numeroase lucrări publicate.
Kindle World este un proiect similar lansat de Amazon unde scriitorii independenţi puteau publica. WriteOn se doreşte a fi mai mult de atât, fiind o încercare de creare a unei comunităţi literare numeroase.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J