Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Android One a fost lansat oficial in India

Noua platforma a celor de la Google, Android One, a fost anuntata inca din luna iunie a acestui an, iar sistemul de operare s-a lansat tocmai astazi si doar in India, prima tara in care Google va testa, in premiera, durabilitatea platformei Android One. Cu toate ca, aceasta lansare nu ne priveste pe noi personal, posibilitatea unor smartphone-uri cu Android la preturi mici ce vor fi actualizate de catre Google cu noua platforma, Android One, este destul de atragatoare. In cazul unei reusite a testului din India, compania va continua lansarea noului sistemului de operare si in alte tari.

Telefoanele care vor fi actualizate, cu Android One, fac parte dintr-o gama foarte variata, iar caracteristicile acestora nu vor fi prea extraordinare. In ceea ce priveste actualizarea noii platforme Google, producatorii de smartphone-uri accesibile vor trebui sa lanseze modele ce vor utiliza o versiune default (prestabilita, fara actualizari si modificari) a sistemului Android, urmand ca aceasta sa fie actualizata chiar de catre companie.android oneLa evenimentul de astazi, Google a mai anuntat si primele smartphone-uri de buget cu Android One, care vor fi lansate de catre producatorii: Karbonn, Micromax si Spice.

Telefoanele cu Android One vor veni cu ecrane de 4.5 inch, procesoare quad-core de 1.3 GHz, 1 GB de memorie RAM, camera principala de 5 MP, camera frontala de 2 MP, slot de card microSD, dual-SIM si radio FM. In plus, noua platforma Android One vine cu o noua versiune YouTube in modul offline, suport de comenzi vocale in mai multe limbi, feed-ul de stiri Google Play Newsstand actualizat si multe altele. Pretul de pornire va fi de aproximativ 100 de dolari.android one 2Incepand cu anul viitor, companiile Acer, Asus, HTC, Lenovo si Panasonic au anuntat ca va lansa noii smartphone-uri cu Android One si procesor Qualcomm.

Momentan, platforma Android One este disponibila doar in India, insa Google vrea sa lanseze si in alte tari din Asia de Sud-Est, iar odata cu venirea anului 2015 urmeaza si alte lansari in diferite tari.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J