Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK Inverter

In zilele extrem de calduroase de vara un aparat de aer conditionat este tot ce va puteti dori, mai ales ca acesta poate atat sa raceasca camera, cat si sa o incalzeasca. Un model bun de aer conditionat, oferit la un pret accesibil este produsul de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK Inverter. Acesta se remarca prin functiile de care dispune, precum functia de ventilatie si de incalzire,  cat si modul Sleep, care permite functionarea pe timp de noapte.

Totodata, acest aparat de aer conditionat (Heinner HAC-12INVBK) se remarca si prin design-ul nou si atractiv, iar culoarea neagra poate fi considerata un atu al aparatului, deoarece va oferi un plus de frumusete incaperii in care este amplasat. In plus, acesta face parte din clasa de functionare energetica A, motiv pentru care si consumul de energie este unul redus, de 840 W la racire, cu o capacitate de racire de 12000 BTU.

Consumul de energie la incalzire este de 600 W, dispune de telecomanda, iar filtrul este de tipul 4 in 1. Zgomotul pe care il produce nu este unul foarte mare, de 54 dB, iar dimensiunile unitatii interioare sunt 843 X 270 X212 mm, avand o greutate interioara a unitatii de 8.5 kilograme.

Heinner-HAC-12INVBK-1

Atunci cand dorim sa achizitionam un aparat de aer conditionat, nivelul de zgomot produs este un criteriu important de alegere, deoarece nu ne dorim sa fim deranjati de zgomotul pe care il produce in timpul functionarii. Datorita faptului ca aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK Inverter este un model silentios, poate fi considerat un aparat destul bun.

De asemenea, un alt avantaj pe care acest model de la Heinner HAC-12INVBK il ofera consta in consumul redus de energie, atat atunci cand incalzeste, cat si atunci cand raceste incaperea in care este instalat. Totodata, dispune de functia auto-restart, iar design-ul atractiv este un alt plus al acestui aparat de aer conditionat.

Bineinteles, de cele mai multe ori pretul este un bun criteriu de alegere a unui produs, iar acesta este disponibil la un pret de aproximativ 1300 de lei. Cu siguranta, nu este un pret foarte mare, daca tinem cont de fiabilitatea produsului si beneficile pe care le ofera. Astfel, va asigurati ca in zilele calduroase de vara veti putea face fata cu mai multa usurinta caldurii excesive, pentru a crea o atmosfera cat se poate de placuta in propria locuinta, indiferent de temperatura de afara.

banner 3

 • Capacitate de racire (BTU): 12000
 • Clasa de energie incalzire: A
 • Clasa de energie racire: A+
 • Tip filtru: 4 in 1
 • Inverter: Da
 • Ventilare: Da

Pro
design futurist,
Inverter,
Accesibil la pret,
Sleep mode,
Consum mic de energie
Contra:
serviciile de instalare nu sunt inclusein pret

Transport: gratuit oriunde in Romania !
Opional: ridicare gratuita a produsului vechi !
Garantie: 24 de luni cu posibilitate de extindere !
One thought on “Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK Inverter

 1. Elena

  l-am avut toata vara in dormitor si pot sa spun ca a facut fata cu brio, acum ramane de vazut care este durata de viata pentru acest aparat de aer conditionat

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J