Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Aplicaţii ingenioase şi utile pentru smartphone

Nenumăratele aplicaţii, care oferă soluţii imediate la cele mai neaşteptate situaţii, au tot apărut de când smartphone-urile au devenit un must have aproape pentru fiecare dintre noi. Unele dintre ele nu sunt doar pentru divertisment, ci chiar ne ajută să monitorizăm anumite situaţii sau să realizăm anumite fotografii speciale.
Una dintre aplicaţiile, care ne ajută să ne păstrăm amintirile în siguranţă, este cea pentru conservarea vechilor fotografii. Şi cum se mai găsesc încă prin sertare vechi fotografii de familie pe care le scanăm pentru a le păstra şi pe suport digital, a apărut o aplicaţie care ne scuteşte de acest efort. Heirloom este disponibilă gratuit pe IOS şi Android şi editează automat o fotografie veche pe un suport digital, fără a mai pierde timp cu scanarea şi ajustarea ei.

download
O altă aplicaţie utilă cu ajutorul căreia economisim timp este FastCustomer App, care aşteaptă în locul nostru atunci când contactăm un agent call center, iar acesta nu este disponibil imediat. Aplicaţia ne semnalează momentul în care agentul devine disponibil şi ne contactează imediat.
Sleep Talk Recorder se adresează direct somnambulilor sau celor care au probleme cu somnul, pentru că îi monitorizează şi înregistrează în momentul în care încep să vorbească în somn.
O altă aplicaţie, care funcţionează precum un atlas digital, este Tagwhat. Odată ce îndreptăm smartphone-ul sau tableta către o anumită clădire  vom primi instantaneu informaţii interesante despre locul respectiv sau evenimentele care au loc în apropierea noastră.
Urmăoarea aplicaţie ajută la măsurarea oricărei suprafeţe din interiorul locuinţei sau din exterior.
Easy Measure, disponibilă gratuit pe IOS şi Android, la fel ca şi celelalte enumerate anterior, va măsura dimensiunile oricărui obiect doar direcţionând device-ul către suprafaţa respectivă.
Multe alte aplicaţii extrem de utile sunt disponibile gratuit şi pot fi de un real folos în anumite situaţii, precum şi surse inepuizabile de divertisment, care ne ajută să nu ne plictisim.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J