Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Apple creează opţiunea de ştergere a albumului U2

Lansarea Iphone 6, pe 9 septembrie, a culminat cu lansarea noului album, Songs of Innocence, al legendarei trupe U2. Mai mult, utilizatorii Apple puteau descărca albumul gratis pe propriile device-uri. Însă, după ce mai mulţi utilizatori ş-au exprimat nemulţumirea cu privire la descărcare automată a albumului, Apple a introdus o opţiune de ştergere a acestuia.
Cei de la Apple şi-au imaginat că toţi clienţii lor sunt fani înfocaţi U2, dar, se pare, că nu este aşa. Astfel, doar cu un simplu click opţiunea de descărcare a albumului este ştearsă. Accesând următorul link itunes.com/soi-remove , cei care nu sunt fani U2 pot şterge definitiv albumul cu pricina. Purtătorul de cuvânt al companiei, Adam Howorth, a declarat pentru BBC, că orice client care întâmpină dificultăţi în acest sens poate contacta serviciul AppleCare. Trebuie ştiut că utilizatorii care şterg albumul o dată şi îl descarcă din nou, dar după 13 octombrie, vor fi taxaţi pentru cele 11 piese.

_77606463_a8581a1b-7afe-4bfd-89f1-e22b9a86731b
Cine credea că un album al unei formaţii atât de îndrăgite va crea atâtea probleme? Specialiştii consideră că cei de la Apple au dorit să ofere un bonus clienţilor lor, oferindu-le muzică de calitate gratis, dar fără a lua în calcul varianta că bonusul trebuie să fie opţional, deoarece nu toată lumea este fan U2, după cum tocmai s-a descoperit.
Albumul a devenit disponibil, datorită companiei Apple, pentru peste 500 de milioane de clienţi iTunes din 119 ţări, pentru a încorona mult aşteptata lansare a celui mai nou Iphone. Solistul U2 a declarat însă că nu toată lumea va aprecia cadoul lor, considerând că cei care nu au auzit niciodată de ei sau nu le-au ascultat muzica îi vor asculta pentru prima dată doar pentru că melodiile se descarcă automat şi gratuit. Compania americană a plătit însă pentru ca albumul Songs of Innocence să fie disponibil clienţilor săi şi se estimează ca publicitatea făcută de Apple formaţiei valorează aproximativ 100 de milioane de dolari.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J